Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας - Γ ΕΠΣ Ημαθίας

Η κλήρωση της Γ Ερασιτεχνικής στην Ημαθία και η έναρξη του πρωταθλήματος

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα της Γ Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Μετά την αναδιάρθρωση των κατηγοριών, επήλθαν αρκετές αλλαγές στη δομή των πρωταθλημάτων, η οποία επηρεάστηκε βεβαίως και από τις αποχωρήσεις ομάδων που (δυστυχώς) δεν έλειψαν και φέτος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportsup.gr, η κλήρωση θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη 1/11 και ώρα 18.00 στα γραφεία της Ένωσης, όπου οι εκπρόσωποι των ομάδων θα μάθουν τη σειρά των αγώνων του πρωταθλήματος, που θα ξεκινήσει τελικά μία εβδομάδα μετά την προκαθορισμένη ημερομηνία και συγκεκριμένα την Κυριακή 11/11.

Με την έρευνα που κάναμε τα τελευταία 24ωρα, φαίνεται πως το φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 12 συνολικά ομάδες εκτός αν υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Σ αυτές συγκαταλέγονται η Δόξα Νάουσας και ο Αχιλλέας Νεοκάστρου, που υποβιβάστηκαν από την περσινή Α2 Ερασιτεχνική, ο ΑΟ Συκιάς, ο Άτλας Ζερβοχωρίου, η ΑΕ Τρικάλων, ο Ερμής Τριλόφου, η Δόξα Κυψέλης, η ΑΕ Καψόχωρας, ο ΠΟ Ξεχασμένης και ο Φίλιππος Πολλών Νερών που συμμετείχαν πέρσι σε Β και Γ Ερασιτεχνική ενώ προστίθενται και δύο νεοσύστατες ομάδες εκ των οποίων η μία έχει γίνει ήδη γνωστή μέσα από το ρεπορτάζ του sportsup.gr (ΕΔΩ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected