Κατηγορίες
Basket

Είχε Ντεσόν Τόμας ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε το πρώτο του «διπλό» στην φετινή Ευρωλίγκα, ξεπερνώντας το «εμπόδιο» της Μπουντούτσνοστ με 72-67.

Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, αλλά ήταν αρκετά σοβαροί, για να πάρουν το αποτέλεσμα και την… προσωρινή ηρεμία στην Ποντγκόριτσα, πριν υποδεχθούν στο μεγάλο ντέρμπι τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη για τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής σέντερ έπαιξε 17 λεπτά κόντρα σε αντίπαλο που του ταίριαζε και σημείωσε έξι πόντους, ενώ έκανε και τρία κοψίματα. Κομβικός και κορυφαίος ο Ιωάννης Παπαπέτρου με 13 πόντους, έξι ριμπάουντ και δύο ασίστ, ενώ 14 με λύσεις σε κρίσιμα σημεία πρόσφερε ο Ντεσόν Τόμας. Παραλίγο double double από τον Καλάθη με δέκα πόντους κι εννιά ασίστ. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Άλεν Όμιτς με 16 πόντους και δέκα ριμπάουντ.

Το παιχνίδι κρίθηκε από τα εύστοχα τρίποντα του Παναθηναϊκού. Έχοντας μόλις 5/15 στα πρώτα τριάντα λεπτά, τα πράγματα ήταν «σκούρα». Ωστόσο στην τελευταία περίοδο οι «πράσινοι» βρήκαν στόχο σε τέσσερις από τις πέντε προσπάθειές τους και «καθάρισαν» τον αγώνα. Προβλημάτισαν οι 7/12 βολές, ενώ η αναλογία των 19 ασίστ για 12 λάθη κρίνεται ικανοποιητική.

το φιλμ του αγώνα στο basketa.gr

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected