Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 4ος όμιλος] ΓΣ Αλμυρού – ΑΣ Μετέωρα 1-1

Σε παιγνίδι που έγινε σήμερα τα Μετέωρα απέσπασαν ισοπαλία με σκορ 1-1 στο γήπεδο του Αλμυρού από την τοπική ομάδα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τα Μετέωρα στάθηκαν σχετικά καλά στο παιγνίδι, κατάφεραν να προηγηθούν, δέχθηκαν όμως την ισοφάριση από μία ομάδα η οποία παραμένει αήττητη και γενικά είναι από τις καλύτερες του ομίλου. Οπότε η ισοπαλία μόνο αποτυχημένο αποτέλεσμα δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με πολλές δυνατές μονομαχίες. Τα Μετέωρα όμως είχαν την καλύτερη ευκαιρία του διαστήματος αυτού όταν ο Λίτσιος στο 30′ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα τα Μετέωρα αμυντικά είχαν κλείσει όλους τους διαδρόμους και δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Γιώργου Βακουφτσή μπήκαν δυναμικά με στόχο να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους και το κατάφεραν όταν στο 53′ ο Κιάκος με ωραία ενέργεια και σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αλμυρού κάνοντας το 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανασυνταχθούν στην συνέχεια, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν στο 70′ να ισοφαρίσουν σε 1-1.

Τα Μετέωρα στα τελευταία λεπτά έπαιξαν με παίκτη παραπάνω καθώς ο Αλμυρός από το 83′ αγωνίζονταν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής, αλλά δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν. Έτσι, το παιγνίδι τελείωσε 1-1 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο tameteora.gr

Συνθέσεις

ΓΣ Αλμυρού: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Στουρνάρας, Παπακώστας, Βανγκέλι, Δημηνάς, Αλεξανδρής, Τσελέπης, Τσιώλης, Τζοβάρας

ΑΣ Μετέωρα: Ζαρόπουλος, Ιωαννίδης, Ζήσης, Φορτούνης, Παπαευθυμίου, Ουζούνογλου, Μαρούδας, Ιωάννου, Κιάκος, Σκόνδρας, Λίτσιος

*αναμένονται οι αλλαγές

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected