Κατηγορίες
Football League

“Κιτρινόμαυρο” το κρητικό ντέρμπι!

Όπως και πέρσι, ο Εργοτέλης αιφνιδίασε τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, τον οποίο υποχρέωσε σε πικρή ήττα με 2-1 στα Περβόλια. Μπάτζιο στο 14’ και Γιακούμπου στο 78′ τα γκολ για την ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου, ενώ οι γηπεδούχοι σκόραραν πολύ αργά, με τον Αρναρέλλη στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός μπορεί να ήθελε την πρώτη του νίκη στη Φούτμπολ Λιγκ μετά την ισοπαλία στη Σπάρτη, αλλά ο Εργοτέλης… είχε άλλη γνώμη κι αφού κατάφερε στο 14ο λεπτό να προηγηθεί στο σκορ με κεφαλιά του Μπάτζιου μετά το κόρνερ του Μπουρσέλη, έφτασε και σ’ ένα δεύτερο τέρμα στο 78’ με τον Γιακούμπου, ένα γκολ που ουσιαστικά ήταν η “βάση” του για τη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι η φάση του γκολ εξελίχθηκε σε… περιπετειώδη, αφού ο βοηθός Χρηστάκος σήκωσε αρχικά τη σημαία για οφ σάιντ και στη συνέχεια την κατέβασε με τον Γιακούμπου να φτάνει έτσι στο 2-0. Το μόνο που κατάφερε η χανιώτικη ομάδα ηταν να μειώσει σε 2-1 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με το σουτ του Αρναρέλλη που βρήκε αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια πέρασε τη γραμμή.

Να σημειωθεί ότι στη φάση του 2-0 αντίκρισε κίτρινη κάρτα ο Καραγιάννης για διαμαρτυρία και δύο λεπτά μετά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για φάουλ, οπότε οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες.

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός πραγματοποιεί ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με συγκομιδή ενός βαθμού μετά τα πρώτα δύο ματς της σεζόν και αυτό που επιζητά πλέον είναι να μπορέσει αρχής γενομένης από την επόμενη αποστολή του να βρει τον “κανονικό” εαυτό του. Αντίθετα, ο Εργοτέλης φτάνει στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, δείχνοντας ομάδα που είναι πολύ πιο στιβαρή από πέρσι, ενώ ατενίζει το μέλλον της σίγουρα με αισιοδοξία.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι (76′ Τεγούσης), Ζιούλης, Φαζός, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Σιμόν (56′ Καραγιάννης), Σάλιακας, Αποστολόπουλος, Μαλόνγκα (67′ Αρναρέλλης).

Εργοτέλης (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Μπουτσάκης, Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Μπουρσέλης (64′ Λαμπάκης), Ιατρούδης (72′ Σταθόπουλος), Έφορντ, Καπνίδης (59′ Ροβίθης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected