Football League

“Σίφουνας” ο Απόλλων στο Αιγίνιο, παραιτήθηκε ο Χαραλαμπίδης!

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Football League πέτυχε σήμερα (4/11) στο Αιγίνιο κόντρα στον Αιγινιακό ο Απόλλων Λάρισας τον οποίο νίκησε με 4-0.

Η ομάδα του Μαρτσέλο Τροΐζι παίζοντας όπως ακριβώς έπρεπε έφτασε άνετα στους τρεις βαθμούς και μετά το 2-0 απέναντι στη Κέρκυρα στη Φιλιππούπολη βρίσκεται στη κορυφή με 6 βαθμούς και 6-0 τέρματα. Από την άλλη ο Αιγινιακός μετά το 2-2 στη Πάτρα υπέστη τη πρώτη του φετινή ήττα και παρέμεινε στον 1 βαθμό.

Στα του αγώνα ο Απόλλωνας με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, ένα με Τασιούλη και ένα με Χατζή απλοποιήσε τα πράγματα, με την λαρισινή ομάδα να έχει και ένα δοκάρι, ενώ το γρήγορο 0-3 στην επανάληψη με το τέρμα του Λουκάο έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του λαρισινού συλλόγου με τα υπολοιπόμενα λεπτά να είναι τυπική διαδικασία.

το φιλμ του αγώνα στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Αιγινιακός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Ορφανίδης, Τοπαλίδης, Πετρούσης (46′ Κλιγγόπουλος), Ζήσης, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Πολύζος (46′ Έππας), Δούμτσιος (46′ Κούστα), Μαρκόφσκι, Παπαδόπουλος.

Απόλλων Λάρισας (Μαρτσέλο Τροΐζι): Μάντζαρης, Σκούπρα, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Πολέτο (85′ Μπιμάι), Μαρκολίνο (90’+3 Τσακυργιάννης), Λουκάο Μεϊρέλες, Λούκας Ράμος, Τασιούλης (63′ Καμπέρης), Σουλιώτης.

Παραιτήθηκε ο Χαραλαμπίδης

Δεν συνεχίζει στον πάγκο του Αιγινιακού ο Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Όπως αναφέρει το FL News, μετά την εντός έδρας ήττα (0-4) από τον Απόλλωνα Λάρισας, ο Καστοριανός τεχνικός έκανε γνωστό ότι παραιτείται, ευχαριστώντας τους συνεργάτες του.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα η ομάδα της βόρειας Πιερίας αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) εκτός έδρας με την Παναχαϊκή, ενώ στο Κύπελλο επήλθε πρόωρος αποκλεισμός, στα πέναλτι από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου (5-4).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected