Football League

Μεγάλη νίκη για τον Απόλλωνα με τρομερό γκολ Γεωργιάδη!

Ο Απόλλων Πόντου έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα, νίκησε Τρίκαλα και… προβλήματα επιδεικνύοντας πάθος αλλά και σωστή τακτική.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και οι παίκτες του έχοντας γνώση των αδυναμιών τους που φάνηκαν στους αγώνες με Εργοτέλη και Πανιώνιο, επέλεξαν να παίξουν στο πρώτο ημίχρονο πιο συντηρητικά και να ψάξουν το γκολ στις αντεπιθέσεις.

Και η αλήθεια είναι πως η επιλογή αυτή αποδείχτηκε… αποτελεσματική. Ο Απόλλων Πόντου κράτησε μακριά από την εστία του τα Τρίκαλα και στο 21’ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με πανέμορφο σουτ στην κίνηση του Νίκου Γεωργιάδη.

Ένα γκολ που άλλαζε τα δεδομένα και επέτρεψε στον Απόλλωνα να πιέσει και ψυχολογικά την ομάδα των Τρικάλων που θα έπρεπε να αναζητήσει με κάθε τρόπο την ανατροπή.

το φιλμ του αγώνα στο metrosport.gr

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Θεοδωρόπουλος, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Δημητριάδης (90’ κ, Πουρτουλίδης, Τσουμάνης, Καλογέρης (74’ Σπόλιαριτς), Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ταΐρης, Ράντι (79’ Ηλιάδης), Ρούνεϊ, Γιουκαρής (69’ Καπός), Γκότοβος, Γκουγκούδης, Μακρίδης (46’ Μαντιανί), Νιάρος, Πάνος, Συμελίδης, Τσιάρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected