Κατηγορίες
Basket

“Ζόρια” για τον ΠΑΟ στην Πάτρα, αλλά πήρε την πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός με «όπλο» την άμυνά του νίκησε 76-68 στην Πάτρα τον αποδεκατισμένο λόγω τραυματισμών Προμηθέα, στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά την Κύμη, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, οι πρωταθλητές Ελλάδας έγιναν εκείνοι που συμπλήρωσαν την τετράδα που θα παλέψει για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες που είχαν οι γηπεδούχοι και τους ανάγκασαν να μείνουν χαμηλά στην επίθεση. Για τους γηπεδούχους δεν έπαιξε ο Οκτάβιους Έλις, ενώ στο πρώτο ημίχρονο χτύπησε ο Λάνγκστον Χολ, ενώ δεν έπαιξε στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα και ο Λίποβι ο οποίος είχε ταλαιπωρηθεί από τράβηγμα. Από την πλευρά των νικητών, δεν αγωνίστηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο λόγω ενός μικροτραυματισμού στο γόνατο.

Πλέον ο Προμηθέας στρέφει το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι της Τετάρτης (7/11) με τη Στρασμπούρ στη Γαλλία, στο οποίο θα έχει και πάλι αρκετές απουσίες, ενώ αύριο (6/11) θα ταξιδεύει όλη την ημέρα, καθώς θα πετάξει για τη Φρανκφούρτη κι από εκεί θα μεταβεί με πούλμαν στη γαλλική πόλη. Από την άλλη, το «τριφύλλι» θα κοντραριστεί την Παρασκευή (9/11) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

η ανάλυση του αγώνα στο basketa.gr

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected