Κατηγορίες
Basket - Γενικά

Τέταρτη νίκη για την ΑΕΚ, στο…καναβάτσο και η Φουενλαμπράδα!

O Βινς Χάντερ οργίασε και πάλι κάτω από τα καλάθια, όμως η ΑΕΚ κατάφερε να νικήσει στο ΟΑΚΑ τη Φουενλαμπράδα (78-71) και να μείνει στην κορυφή του Γ’ ομίλου του BCL, χάρη στους Γιόνας Ματσιούλις και Χάουαρντ Σαντ-Ρος, που ήταν παντού στην άμυνα, έκαναν όλη τη βρώμικη δουλειά και ήταν οι φύλακες άγγελοι όλης της ομάδας

. Η ΑΕΚ έπαιξε χωρίς τους Σάκοτα, Καββαδά και Ξανθόπουλο, αλλά πήρε βοήθειες από τους Τσαλμπούρη και Μωραΐτη, που όπως και στην Πυλαία, άρπαξαν μία ακόμα ευκαιρία.

Το παιχνίδι άρχισε με φρενήρη ρυθμό, που είχε ως αποτέλεσμα οι δύο προπονητές να κάνουν από πολύ νωρίς ροτέισον για να διατηρήσουν φρέσκους τους παίκτες τους. Δεδομένων των απουσιών (Σάκοτα, Ξανθόπουλος, Καββαδάς), ο Λούκα Μπάνκι επιβράβευσε τον Γιώργο Τσαλμπούρη για την καλή εμφάνισή του κόντρα στον ΠΑΟΚ ξεκινώντας τον στην αρχική πεντάδα κι αυτός άρπαξε μία ακόμα ευκαιρία αποτελώντας σημείο αναφοράς στην επίθεση της ΑΕΚ στα πρώτα λεπτά.

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος σκόραρε 10 πόντους και ο Γιόνας Ματσιούλις 6, ωστόσο η νίκη της ΑΕΚ οφείλεται κατά κύριο λόγο σε αυτούς. Ήταν αμυντικοί ογκόλιθοι, έκαναν όλη τη βρώμικη δουλειά και δεν ήταν καθόλου τυχαίο το ότι με αυτούς στην πεντάδα η ομάδα έπαιρνε διαφορές και χωρίς αυτούς τις έχανε.

το φιλμ του αγώνα στο basketa.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected