Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Έπιασε” τη Μίλαν στη δεύτερη θέση με “πεντάρα” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έβγαλε με τον καλύτερο τρόπο την… υποχρέωση κόντρα στην Ντουντελάνζ επικρατώντας 5-1, φτάνοντας τις δύο νίκες στον 6ο όμιλο του Europa League και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, καθώς με πρωταγωνιστή τον Κώστα Φορτούνη, που σκόραρε δύο φορές (15’, 36) και με τους Βασίλη Τοροσίδη (6’) και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο (26΄) «σφράγισαν» τη νίκη τους. Ο Σινάνι στο 69’ μείωσε 4-1, αλλά στο 71’ ο Αχμέντ Χασάν διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Έτσι, το «συγκρότημα» του Πέδρο Μαρτίνς έφτασε τους 7 βαθμούς, όσους έχει και η Μίλαν που πήρε ισοπαλία 1-1 από την Ρεάλ Μπέτις στην Ανδαλουσία και όπως όλα δείχνουν, η πρόκριση στην επόμενη φάση θα κριθεί στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τους «ροσονέρι» στο «Γ. Καραϊσκάκης».

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης, Μιράντα, Σισέ, Τσιμίκας, Νάτχο (62’ Τουρέ), Καμαρά, Φορτούνης (57’ Χασάν), Ποντένσε, Ναουέλ (34’ Φετφατζίδης), Χριστοδουλόπουλος.

Ντουντελάνζ (Ντίνο Τόπμελερ): Μπονεφουά, Γιορντάνοφ, Σνελ, Πρεμπέ, Μελισέ, Μπίσεβατς, Κρούσκα (60’ Γιένσεν), Στολτζ (85’ Στουμπφ), Κουτουριέ, Τουρπέλ (74’ Πέρες), Σινάνι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected