Football League

Μοίρασαν…κουλούρια Αήττητος και Κέρκυρα

Ο Αήττητος έδωσε τον πρώτο επίσημο αγώνα της ιστορίας του σε επαγγελματικό πρωτάθλημα, ήθελε να το συνδυάσει με θετικό αποτέλεσμα και μάλλον το 0-0 με την Κέρκυρα μοιάζει αρκετά καλό όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση.

Οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων μπορεί να είχαν περισσότερες ευκαιρίες, αλλά οι δύο κλασικές ήταν για λογαριασμό των φιλοξενούμενων σε ισάριθμες προσπάθειες του Τουράμ στο 15ο και 91ο λεπτό.

Όπως αναφέρει το FL News, η πρώτη ευκαιρία ήταν για την Κέρκυρα με τον Τουράμ που βρέθηκε σε καλή θέση στο 15ο λεπτό, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Αήττητου. Στο 39ο λεπτό Ο Γροντής έπιασε ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Κουτζαβασίλης μπλόκαρε την μπάλα.  Αυτές ήταν οι καλύτερες φάσεις για τα πρώτα 45 λεπτά, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Σιατραβάνης με σουτ μέσα από την περιοχή είχε την πρώτη απειλή, όμως, πάλι ο Κοκκαλάς ήταν σε ετοιμότητα και έσωσε.

Στο τελευταίο 20λεπτο έγιναν μαζεμένες φάσεις, με τον Σπυρόπουλο να ανοίγει στον Νικλητσιώτη και τον Λινάρδο να διώχνει στην γραμμή στο 75ο λεπτό. Ακολούθησαν το σουτ του Χαντί (85′) και ένα σουτ του Σπυρόπουλου (86′), ενώ ο Τουράμ βγήκε στις καθυστερήσεις (91′) στην αντεπίθεση με τον Κοκκαλά να σώζει ακόμη μια φορά την εστία του.

Συνθέσεις

ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Μάγκας, Κασνέτση, Ηρακλής, Γροντής, Μανωλάς, Σπυρόπουλος, Μαρουκάκης, Χαντί, Μουστάκης, Ματσούκας

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Κούρος, Σπίνουλας, Βέρτζος, Ιωάννου, Ν. Κρητικός, Κόντος, Τουράμ, Βίλα, Σιατραβάνης, Λινάρδος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected