Κατηγορίες
Football League

Έλειψε μόνο το γκολ στα Περβόλια!

Εξαιρετικό παιχνίδι στα Περβόλια, μεγάλη προσπάθεια για τον Πλατανιά, ο οποίος παραχώρησε τους πρώτους του βαθμούς στη Φούτμπολ Λιγκ, με τη Δόξα Δράμας να αποσπά την ισοπαλία με 0-0.

Εάν μια ομάδα άξιζε τη νίκη, αυτή είναι ο Πλατανιάς, ο οποίος είχε κλασσικές ευκαιρίες σε όλο το παιχνίδι για να μπορέσει να σκοράρει, ωστόσο η αστοχία του στην τελική προσπάθεια και η τύχη της Δόξας Δράμας του στέρησαν τους τρεις βαθμούς. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Γιάννη Τάτση για μια ακόμα φορά είχε εξαιρετική παρουσία.

Μία από τις πιο μεγάλες φάσεις το παιχνίδι για τον Πλατανιά, αυτή στο χρόνο των καθυστερήσεων του α’ μέρους, φάση στην οποία ζητά πέναλτι, στην απόκρουση του Ροτζέριο στο σουτ του Νίλι. Γενικότερα, σε όλο το ματς, ο Πλατανιάς είχε ενέργεια και με διαρκές πρέσινγκ στην εστία της Δόξας προσπάθησε για το γκολ, αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ.

Το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές (90’ Ποζατζίδης Χ.), Κόρτσταμ, Ρουσσάκης, Τσαμούρης (77’ Παπουτσογιαννόπουλος), Ποζατζίδης Στ., Μποσέτι, Καραγκούνης, Νίλι, Παπανικολάου (89’ Κωστίκος), Μιγκέλ

Δόξα Δράμας (Στάικος Βεργέτης): Πίτκας, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Ανδρέου, Ροτζέριο 46’ λ.τρ. Κρουζ), Κουσκουνάς (92’ Κρητικός), Πέρεζ, (70’ Νατσιόπουλος), Μπαικαρά, Ρουγκάλας, Μακρής, Πατράλης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected