Football League

Μια ακόμη “παράσταση” από τον Απόλλωνα και κορυφή!

Η κορυφή της Football League είναι μπλε, καθώς ο εκπληκτικός Απόλλων Λάρισας έφτασε στη τρίτη διαδοχική του νίκη καθώς επικράτησε με 1-0 της Παναχαϊκής σήμερα (11/11) στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Ένα ματς στο οποίο η ομάδα του Μαρτσέλο Τροΐζι έφτασε στο 3/3 και μοιράζεται τη κορυφή μαζί με τον Εργοτέλη, ενώ διατηρεί και το μηδέν παθητικό μετά από τρία ματς έχοντας συνολικά 7-0 τέρματα.

Αρκετά καλές οι καιρικές συνθήκες στη Λάρισα με αρκετό κόσμο, μεταξύ των οποίων και φίλαθλοι της Παναχαϊκής που έκαναν το μακρινό ταξίδι από τη Πάτρα. Θερμή χειραψία και εναγκαλισμός μεταξύ των δύο προπονητών Μαρτσέλο Τροΐζι και Σωκράτη Οφρυδόπουλου, ενώ όρκος νίκης από τους παίκτες της λαρισινής ομάδας.

Σε ένα παιχνίδι ορισμός του ντέρμπι η δύναμη και το πάθος ήταν κυρίαρχα στοιχεία, ενώ χαρακτηριστικό ήταν οι οκτώ κίτρινες που δόθηκαν δείγμα του ότι το ματς ήταν σε αρκετά σημεία σκληρό. Μέσα από όλο αυτό το γρήγορο γκολ του Λουκάο για τον Απόλλωνα έκρινε το ματς υπέρ της λαρισινής ομάδας με 1-0.

το φιλμ του αγώνα στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Μαρτσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Πολέτο (55’ Καμπέρης), Μαρκολίνο (87’ Λίταινας), Λούκας, Λούκας Ράμος, Τασιουλής (75’ Αγιώτης), Σουλιώτης.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Πλέγας (84’ Αντωνακόπουλος), Μαυριάς, Ελευθεριάδης, Κολ, Παπατόλιος (59’ Αργυρόπουλος), Λουμπαρδέας, Κυνηγόπουλος (68’ Μωραΐτης), Τσελεπίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected