Διάφορα - Συνεργάτες

Ντέρμπι αιωνίων απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Μπορεί τo ντέρμπι των «αιωνίων» να αποτελεί την αφρόκρεμα της 10ης αγωνιστικής ωστόσο η μάχη της κορυφής μαίνεται με αμείωτο ενδιαφέρον, καθώς η ΑΕΚ υποδέχεται στο άδειο ΟΑΚΑ τον εκπληκτικό Ατρόμητο και ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό.

Mια άκρως ποδοσφαιρική βραδιά η αποψινή στο “Barok” Coffee-Bar, στο κέντρο της Βέροιας και συγκεκριμένα στην οδό Μερκουρίου Καρακωστή!

Οι δυο «δικέφαλοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Ευρώπη και πλέον επικεντρώνονται στους στόχους τους εντός συνόρων.

Στις 15:00 η ΑΕΚ φιλοξενεί στο «παγωμένο» ελέω της απουσίας κόσμου ΟΑΚΑ τον πάντα επικίνδυνο Ατρόμητο, την μοναδική ομάδα που δεν κατάφερε να κερδίσει στην περσινή της πορεία προς τον τίτλο του πρωταθλήματος και την μοναδική που έχει φύγει με το «διπλό» από το Μαρούσι τον τελευταίο χρόνο.

Στις 17:15 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην Τούμπα και πρωταρχικός στόχος για τον «δικέφαλο του Βορρά» είναι η νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή και παράλληλα θα επουλώσει τις πληγές που του προκάλεσε η ήττα από την Βίντι, περιμένοντας πάντα και ένα καλό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ.

Η νίκη αποτελεί πρωταρχικό στόχο και για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος φιλοξενείται στην Λαμία και θέλει επειγόντως το πολυπόθητο τρίποντο προκειμένου να «ανασάνει» βαθμολογικά και ταυτόχρονα να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Σέντρα στις 19:00.

Στις 19:30 τα βλέμματα όλης της φίλαθλης Ελλάδας θα είναι στραμμένα στο Φάληρο. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Παναθηναϊκό και η νίκη στο «αιώνιο» ντέρμπι αποτελεί θέμα γοήτρου και για τις δυο ομάδες, πέραν του βαθμολογικού ενδιαφέροντος.

Αναλυτικά οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων:

15:00 ΑΕΚ – Ατρόμητος

17:15 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός

19:00 Λαμία – Αστέρας Τρίπολης

19:30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected