Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το “αφεντικό” της πόλης με μπαλάρα! (vid)

Η νίκη (3-1) της Σίτι στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ δεν κάνει την ομάδα του Πεπ αφεντικό μονάχα στην πόλη, αλλά στέλνει και το μήνυμα πως όντως δεν υπάρχει μέχρι και σήμερα ισχυρός ανταγωνισμός για τους Πρωταθλητές.

Μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία οι «πολίτες» μετά και τη 12η αγωνιστική, στο -12 από το ρετιρέ οι «κόκκινοι διάβολοι»! Νταβίντ Σίλβα, Αγουέρο και Γκουντογκάν τα γκολ των θριαμβευτών, είχε μειώσει σε 2-1 ο Μαρσιάλ με πέναλτι.

Με κυριαρχικό ρόλο στο γήπεδο από το ξεκίνημα του μεγάλου ντέρμπι, η Μάντσεστερ Σίτι ευτύχησε να μετουσιώσει σε γκολ την πρώτη της εξαιρετική στιγμή στο ματς και να πάρει πολύ σημαντικό προβάδισμα στο πολύ κλειστό, όπως αποδείχθηκε πως ήταν, παιχνίδι.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Μεντί, Μπερνάρντο Σίλβα, Φερναντίνιο, Σίλβα (90′ + 2′ Φόντεν), Μαχρέζ (62′ Σανέ), Αγουέρο (75′ Γκουντογκάν), Στέρλινγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιάνγκ, Σμόλινγκ, Λίντελεφ, Σο, Ερέρα (73′ Μάτα), Φελαϊνί, Μάτιτς, Λίνγκαρντ (57′ Λουκάκου), Ράσφορντ (73′ Αλέξις), Μαρσιάλ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected