Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αποκλεισμός από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων για τον Αγροτικό Αστέρα (vid)

Από το αρνητικό σερί των πρώτων αγωνιστικών, ο Ηρακλής Αμπελοκήπων κλείνει σήμερα έναν μήνα αήττητος, βγάζοντας με θετικό πρόσημο μια τετράδα αγώνων στο πρωτάθλημα και παράλληλα παίρνοντας σήμερα τη πρόκριση στο κύπελλο απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.

Όπως αναφέρει το epsm24, ο αναμορφωτής του Ηρακλή Αμπελοκήπων; Ο «δάσκαλος» Βασίλης Αντωνιάδης. Ο γνωστός προπονητής συμπλήρωσε έναν μήνα στον πάγκο των «κυανολεύκων» και μετράει μετά από 30 μέρες, δύο νίκες με Μελιτέα και Μαραθώνα, δύο ισοπαλίες με Αυγή (εκτός) και Μηχανιώνα (εντός), προσθέτοντας σήμερα και μια πρόκριση κόντρα σε μια ομάδα Γ εθνικής!

Δεν είναι μόνο οι νίκες φυσικά, αλλά και η αλλαγή ψυχολογίας για την ομάδα των Αμπελοκήπων, η οποία μετά το χαμένο έδαφος των πρώτων αγωνιστικών, μοιάζει να… ξεμπουκώνει για τα καλά.

Στο σημερινό παιχνίδι κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τσεκερίδης. Ο νεαρός επιθετικός που επέστρεψε το καλοκαίρι από την Κ19 του Ατρομήτου, σημείωσε δύο γκολ και οδήγησε την ομάδα του στην επόμενη φάση.

Συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αντωνιάδης): Παπαθανασίου, Φουρκιώτης, Παπαϊωάννου, Παναγιωτίδης, Γκιοζίδης, Γιαξης, Μετάι, Κατσαρός, Τσεκερίδης, Γκιάλης, Σπάσης

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ (Τσουκαλίδης): Παναγόπουλος, Βουτσιάς, Παπανικολάου, Μήτογλου, Καραντασιάδης, Παπαδόπουλος, Καπρέτσος, Κουκουλέκης, Καμπεράι, Αμαραντίδης, Ανδρεάκο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected