Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Εθνικές Ομάδες

“Καρέ” της Εθνικής με το Γιβραλτάρ

Με άγριες διαθέσεις ξεκίνησαν την προσπάθεια πρόκρισης στην Elite Round του EuroU19 οι διεθνείς άσοι της Εθνικής Νέων που επιβλήθηκαν με 4-0 του Γιβραλτάρ στην πρεμιέρα του 13ου προκριματικού ομίλου που διεξάγεται στη Βουλγαρία.

Όπως αναφέρει το youngtalents, οι άσοι του Γιάννη Γκούμα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο δίχως διάθεση για αστεία και καθάρισαν το παιχνίδι από το α΄ μέρος ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το σκορ μοιάζει… φτωχό δεδομένο ότι η ελληνική ομάδα είχε σε όλο το 90λεπτο 26 τελικές!

Μ’ αυτόν τον τρόπο η Εθνική μας πήρε κεφάλι στη βαθμολογία του ομίλου της (σ.σ. προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες) αφού στο άλλο ματς η οικοδέσποινα Βουλγαρία αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ρουμανία (1-1).

Χωρίς τίτλο

Ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης Παναγιώτης Τζίμας άνοιξε το σκορ μόλις στο 3΄ για να ακολουθήσει το 2-0 από τον Αλέξανδρο Βοϊλη του Ολυμπιακού στο 14΄!

Η Εθνική μας συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και δημιούργησε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις με τους Βοϊλη, Μπότο, Εμμανουηλίδη και Αντζουλά.

Τελικά στο 45΄λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, ο Τζίμας βρήκε τον Εμμανουηλίδη σε επίκαιρη θέση και ο 18χρονος άσος του Παναθηναϊκού δεν είχε πρόβλημα να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0!

Το γήπεδο συνέχισε να… γέρνει προς την μεριά του Γιβραλτάρ και στην επανάληψη. Ο Βοϊλης στο 54΄ και ο Εμμανουηλίδης στο 63΄ έχασαν μεγάλες σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμα της Εθνικής μας ενώ εξίσου καλή ευκαιρία ήταν αυτή του Δούμτση στο 71΄.

Τελικά ο Γαϊτανίδης ήταν αυτός που στο 86΄ «σέρβιρε» στον Εμμανουηλίδη με τον άσο του Παναθηναϊκού να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Για την Εθνική μας ακολουθεί το ντέρμπι με την Ρουμανία το προσεχές Σάββατο (17/11) την ίδια ώρα στο ίδιο γήπεδο.

ΕΛΛΑΔΑ Κ19: Χριστογεώργος, Λύρατζης, Τσαούσης (85΄ Λιάβας), Μιχαηλίδης, Αντζουλάς, Εμμανουηλίδης, Μελιόπουλος (85΄ Νεοφυτίδης), Μπότος (60΄ Κουτσουπιάς), Βοϊλης, Τζίμας (69΄ Δούμτσης), Μαρίνος (61΄ Γαϊτανίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected