Διάφορα - Συνεργάτες

“Γλύκισμα” cafe Patisserie : Ένα κατάστημα από…ζάχαρη! (photos)

Δεν είναι εύκολο στις μέρες να βρεις έναν χώρο που να μπορείς να απολαύσεις όλων των…λογιών τα καλούδια!

Εμείς όμως έχουμε την πρόταση και σας παρουσιάζουμε το Γλύκισμα Cafe – Patisserie, στην οδό Πιερίων 11 σε έναν εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή.

Ο κ. Γιάννης Δημόπουλος και ο υιός Μάνος (“καλλιτέχνης” επίσης!) έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο με τις δημιουργίες τους, αλλά και με την εντυπωσιακή διακόσμηση, με πολύ μεράκι και γούστο!

Εκεί όμως που κατακτούν την πρώτη θέση είναι στη ζαχαροπλαστική (με…top class το απίστευτα νόστιμο προφυτερόλ και τα θεσπέσια Τρίγωνα Πανοράματος), ενώ εκεί που θα χάσετε τη μιλιά σας είναι η στιγμή της δοκιμής του (άκρως Βεροιώτικου) ρεβανί αλλά και του πεντανόστιμου μιλφέιγ!

Άλλο να το περιγράφεις, άλλο να το γεύεσαι!

Για τους…βιαστικούς αλλά και τους πιο χαλαρούς, η απόλαυση του καφέ και της τυρόπιτας είναι δεδομένη ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως εσείς οι μέλλουσες νυφούλες αλλά και οι υποψήφιοι νονοί και νονές, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Γλύκισμα Cafe – Patisserie (πρώτα μια γνωριμία με τη σελίδα στο facebook) και να ρωτήσετε για τις εξαιρετικές ομολογουμένως τιμές.

Γιατί από γεύσεις, θα γίνουμε κουραστικοί!

φωτογραφίες για του λόγου το αληθές :

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected