Κύπελλο Ελλάδος

Ζόρια για ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο, έσωσε την παρτίδα ο Βέρνμπλουμ

Ο Εργοτέλης ήταν εξαιρετικός μετά το πρώτο 30λεπτο παίζοντας πανέμορφο ποδόσφαιρο όμως στοίχισε η απειρία με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-1 από τον ΠΑΟΚ.

Ήταν ένα ματς – πρόκληση για τους παίκτες του Νίκι Παπαβασιλείου που κοίταξαν στα μάτια τον πρωτοπόρο της Σούπερ Λιγκ δείχνοντας ότι η φετινή χρονιά μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο για τον Εργοτέλη.

Η διαφορά εμπειρίας αλλά και ποιότητας ήταν τα στοιχεία που έπαιξαν τον δικό τους ρόλο στο παιχνίδι του Παγκρητίου. Ο Εργοτέλης δεν το φοβήθηκε το παιχνίδι και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς με το εντυπωσιακό γκολ του Μπίσεσβαρ στο 10ο λεπτό, αντέδρασε βγάζοντας χαρακτήρα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ΠΑΟΚ που ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος, άνοιξε το σκορ στο 12′ με σουτ του Μπίσεσβαρ έξω από την περιοχή. Η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου ανέβασε κατά πολύ την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος και απείλησε τους Θεσσαλονικείς από την αριστερή πτέρυγα, με Έφορντ και Μπρους. Στο 63′ είχε δοκάρι με τον Μπουρσέλη, ενώ στο 1-1 έφτασε στο 68′ με Ιατρούδη, τέρμα που άξιζε με βάση την εικόνα της.

Η ομάδα του Λουτσέσκου, ωστόσο, κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το Παγκρήτιο, με τέρμα στο 79′. Από μπαλιά του Μπίσεσβαρ, η κεφαλιά του Βέρνμπλουμ νίκησε τον Καλογεράκη, που θα μπορούσε να ενεργήσει καλύτερα στη φάση. Το σημαντικό για τον Εργοτέλη είναι ότι κοίταξε στα μάτια τον ΠΑΟΚ, εμφάνιση που τον γεμίζει με ελπίδες για τη συνέχεια.

το φιλμ του αγώνα στο athleticradio.gr

Συνθέσεις

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Γιακούμπου, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μαζουλουξής (46′ Μπρους), Μπουρσέλης (79′ Καπνίδης), Τσέλιος, Κοζορώνης, Έφορντ, Ιατρούδης, Ροβίθης (52′ Μπουτσάκης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Κίτσιου, Μάτος, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Μαουρίσιο (64′ Κάνιας), Βέρνμπλουμ, Μπίσεσβαρ (88′ Κρέσπο), Ζαμπά (64′ Σάχοβ), Ελ Καντουρί, Ακπόμ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected