Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 6ος όμιλος] Θύελλα Ραφήνας – Φοίβος Κρεμαστής 4-1 (vid)

Η Θύελλα ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και πήρε δίκαια τους τρεις βαθμούς, επί ενός αντιπάλου, του Φοίβου Κρεμαστής που δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τη νίκη, προδομένος από τα λάθη της άμυνάς του. Το τελικό 4-1 άλλωστε καταδεικνύει και την εικόνα του παιχνιδιού.

Οι γηπεδούχοι που προέρχονταν από απανωτές ήττες, μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το ματς. Αυτό φάνηκε από την αρχή του αγώνα και με ηγέτη τον αρχηγό τους Αλέξανδρο Χαρακτίδη, έδειξαν ποιος θα είναι το «αφεντικό». Στο ημίχρονο είχαν πάρει κεφάλι με 1-0, ενώ ευτύχησαν νωρίς στην επανάληψη να σημειώσουν και δέυτερο τέρμα.

Το μόνο που κατάφερε ο Φοίβος ήταν να μειώσει προσωρινά σε 2-1 το σκορ και να ελπίζει ότι θα φτάσει στην ισοφάριση. Εκεί όμως οι θυελλιώτες εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των αντιπάλων τους και ξέφυγαν πάλι στο σκορ.

Η ανάλυση του ματς στο irafina.gr

Συνθέσεις

Θύελλα Ραφήνας (Σταύρος Ηλιόπουλος): Πάντος, Φύτρος, Σαντίκου, Σουλτανίδης, Σωτηριάδης, Ντόσκας, Χαρακτίδης (90+2′ Μαστρογιαννούδης), Αράπης (88′ Μπαμπαλης), Μαραθιανός, Δημητρίου, Μαργέτης (75′ Μπουντάκης)

Φοίβος Κρεμαστής (Σάββας Ορφανίδης): Μιχαλάκης, Στελλάς (72′ Πατσίλης), Ταφάνι, Τερζίου, Παπασταμάτης, Νικήτας (85′ Μπουνσάι), Τζελάι (46′ Χατζησάββας), Γαργάλης, Γκινής, Αρφαράς, Μπάρδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected