Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εθνική Ελλάδας – Ολοκλήρωσε με…φιάσκο την παρουσία της στο Nations League!

Ασορτί με τον καιρό και την εικόνα στις εξέδρες του «παγωμένου» ΟΑΚΑ και η εικόνα της εθνικής Ελλάδος!

«Κατάφερε» να χάσει κι από την… υποβιβασμένη Εσθονία (0-1) και να τερματίσει 3η στον όμιλο, ολοκληρώνοντας έτσι κι αλλιώς με αποκρουστικό τρόπο μια απογοητευτική πορεία στο Nations League! Το δοκάρι του Φορτούνη ότι άξιζε από την εθνική.

H Εθνική Ελλάδας ξεκίνησε το παιχνίδι με σύστημα 4-3-3 και τον Μπάρκα στο τέρμα, τον Μπακάκη δεξιά στην άμυνα, τον Γιαννούλη αριστερά και τους Λαμπρόπουλο και Παπασταθόπουλο στο κέντρο της. Μπουχαλάκης και Σάμαρης έπαιξαν λίγο πιο πίσω από τον Ζέκα, με τους Μασούρα στα δεξιά και Μπακασέτα στα αριστερά να πλαισιώνουν τον Καρέλη.

Από την πλευρά του ο Μάρτιν Ράιμ έστειλε την ομάδα του στο γήπεδο με σύστημα 5-4-1 και τον Λέπμετς στην εστία, τους Μπαράνοφ, Βίμαν και Ταμ στην άμυνα, τους Ντμιρτίγεφ και Λεπίστου στον άξονα, Καλάστε και Καμς στις πτέρυγες και τους Ζένιφ και Λουτς πίσω από τον Σάπινεν.

η ανάλυση του ματς στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Ελλάδα (Άγγελος Αναστασιάδης): Μπάρκας, Μπακάκης (46’ Τοροσίδης), Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ζέκα, Σάμαρης, Μπουχαλάκης (70’ Μάνταλος), Μπακασέτας, Μασούρας (57’ Φορτούνης), Καρέλης

Εσθονία (Μάρτιν Ράιμ): Λέπμετς, Καμς, Ταμ, Βίμαν, Ζένιοφ (81’ Πικ), Λεπίστου (68’ Αντόνοφ), Σάπινεν (86’ Ογιάμα), Λουτς, Καλάστε, Ντμιτρίγιεφ, Μπαράνοφ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected