Κατηγορίες
Football League

Ντέρμπι με τα όλα του στα Χανιά (photos)

Ισόπαλο 0-0 έληξε το χανιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Πλατανιά-ΑΟΧ/Κισσαμικό. Οι δυο ομάδες προσπάθησαν για το γκολ, αλλά αυτό δεν ήρθε.

Υπό την παρουσία 1500 περίπου φιλάθλων, το παιχνίδι στο γήπεδο Περιβολίων ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια από τις δύο ομάδες να μπορέσει να σκοράρει. Γεγονός πάντως είναι ότι ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είχε τις πιο μεγάλες ευκαιρίες, με πιο χαρακτηριστική το δοκάρι του Σελινιωτάκη στο 18ο λεπτό, με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο και στη συνέχεια να “σκάει” πάνω στη γραμμή, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για γκολ, αλλά βοηθός και διαιτητής άφησαν το ματς να εξελιχθεί. Επίσης, στο 5ο λεπτό, ουσιαστικά στην πρώτη πολύ σημαντική φάση στο ματς, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός “άγγιξε” το 1-0 με τον Κόρτσταμ να υποπίπτει σε λάθος, ο Σιμόν έκλεψε τη μπάλα, αλλά το σουτ που πραγματοποίησε ήταν αδύναμο, με τον Γκοτ να μαζεύει.

Στο β’ ημίχρονο, ο Πλατανιάς ισορρόπησε και προσπάθησε από την δική του πλευρά να φτάσει στο γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρει. Να σημειωθεί επίσης ότι στο β’ ημίχρονο, στο 62ο λεπτό συγκεκριμένα, ο Καραγιάννης βρέθηκε στην περιοχή του Πλατανιά, έπεσε στο έδαφος και ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ζήτησε πέναλτι, αλλά το ματς συνεχίστηκε.

Ο Πλατανιάς με αυτή την ισοπαλία ανεβαίνει στους 11 βαθμούς, ενώ για ένα ακόμη ματς κρατά ανέπαφη την εστία του, έχοντας δεχτεί μέχρι τώρα μόλις ένα γκολ στην πρεμιέρα με τον Αήττητο Σπάτων, ενώ ο ΑΟΧ/Κισσαμικός φτάνει τους 2 βαθμούς μετά από πέντε παιχνίδια, αφήνοντας πάντως με την εμφάνιση και την μαχητικότητά του καλές εντυπώσεις, ενώ δείχνει ότι σίγουρα μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα στη συνέχεια.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές (90’+ Κωστίκος), Ρουσσάκης, Κόρτσταμ, Τσαμούρης, Σινγκ, Καραγκούνης, Μποσέτι, Παπανικολάου (75’ Παπουτσογιαννόπουλος), Νίλι (88’ Λάζιτς), Μιγκέλ

ΑΟΧ/Κισσαμικός: (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Παπαχρήστος (75’ Ρίσκι), Τόλι, Ζιούλης, Σισέ, Γκίνη, Σελινιωτάκης (31’ λ.τρ. Τεγούσης), Καραγιάννης, Καραγεώργης, Σιμόν, Αποστολόπουλος (67’ Αρναρέλλης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected