Κατηγορίες
Football League

Όρθιος και στον Βόλο ο Εργοτέλης!

Σπουδαίο αποτέλεσμα πήρε ο Εργοτέλης που διατήρησε το αήττητο της φετινής περιόδου φεύγοντας αήττητος από τον Βόλο και παίρνοντας έναν σπουδαίο βαθμό με γκολ της χρυσής αλλαγής του Νίκι Παπαβασιλείου, τον Μπρους.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα με γκολ του Γκαρσία όμως στην συνέχεια ο Εργοτέλης κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και απείλησε με τον Έφορντ και τον Τσέλιο.

Οι αλλαγές του Νίκι Παπαβασιλείου έκαναν πιο επιθετικό τον Εργοτέλη που στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η ομάδα που έψαξε το γκολ. Αφού δεν το κατάφερε με τον Έφορντ, το πέτυχε στο 90ο λεπτό όταν ο Κοζορώνης εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπρους πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και ισοφάρισε για τον Εργοτέλη ενώ στο 95′ χρειάστηκε μια μεγάλη επέμβαση του Καλογεράκη για να διατηρηθεί το αήττητο όταν ο Χανιώτης τερματοφύλακας απέκρουσε εντυπωσιακά στο τετ α τετ του Ηλιόπουλου.

η ανάλυση του αγώνα στο athleticradio.gr

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Ν’ Γκουέμ, Πίτου (76′ Καμπαγιέρο), Κότο, Λούκας Γκαρσία (68′ Ηλιόπουλος), Πέντα, Μάντζης (66′ Πίσπας).

Εργοτέλης (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Κοζορώνης, Γιακούμπου, Μπουτσάκης, Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Οικονόμου, Ιατρούδης (46′ Κουατένγκ), Έφορντ, Μπουρσέλης (32′ λ. τρ. Καπνίδης, 54′ Σταθόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected