Football League

On fire ο Τουράμ και θρίαμβος για την Κέρκυρα!

Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να «αυτοκτόνησε» με τον Καραϊσκάκη (ήττα 0-1), αλλά στο δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι της η Κέρκυρα ήταν πολύ καλή και επικράτησε 3-0 της Δόξας Δράμας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Football League.

Τα δύο γκολ για την ομάδα του νησιού των Φαιάκων σημείωσε ο Ροζέριο Τουράμ!

Όπως αναφέρει το FL News, η Δόξα, που προερχόταν και αυτή από ήττα (2-3 από τον Ηρόδοτο), μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, αλλά δεν μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες που έκανε. Στο 27ο λεπτό ο Τουράμ σκόραρε με κεφαλιά, αλλά υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ. Ο Βραζιλιάνος τελικά έκανε το 1-0 στο 32′ με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και αριστερά. Τρία λεπτά μετά αποβλήθηκε ο τεχνικός των γηπεδούχων, Δημήτρης Σπανός, καθώς ήταν έξαλλος που δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της ομάδας του, σε μαρκάρισμα του Ριζογιάννη στον Σιατραβάνη.

Στο δεύτερο μέρος η Κέρκυρα έφτασε και σε δεύτερο τέρμα, πάλι με τον Τουράμ, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μένκα. Η Δόξα βρέθηκε σε μέτρια μέρα και ειδικά το κέντρο άμυνας. Στο 78′ ο Αποστολίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος των μετόπισθεν και με το γόνατο έγραψε το τελικό 3-0!

Συνθέσεις

Κέρκυρα (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Σανδραβέλης, Κούρος, Μότα (69′ Κρητικός), Λινάρδος, Σιατραβάνης (75′ Αποστολίδης), Βίλα, Ζορμπάς, Τουράμ (87′ Βέρτζος).

Δόξα Δράμας (Στάικος Βεργέτης): Μέλκα, Πεταυράκης, Μακρής, Πατράλης (80′ Νατσιόπουλος), Ρεβυθόπουλος (59′ Κρουθ), Καψάλης, Ριζογιάννης, Ανδρέου (66′ Κρητικός), Μπαϊκαρά, Πέρεθ, Κουσκουνάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected