Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη : Το…χαβά της η Σίτι, γκέλα στη γκέλα Μπάγερν και Γιουνάιτεντ!

Τέσσερα ταξίδια στο London Stadium κόντρα στη Γουέστ Χαμ, ισάριθμες νίκες για τη Σίτι και… 17 γκολ! Οι «Πολίτες» διέλυσαν με 4-0 τα «Σφυριά», κράτησαν το αήττητο, αλλά και την πρωτιά στην Premier League.

Ούτε η διακοπή επηρέασε τη Σίτι, η οποία με σπασμένα φρένα διέλυσε με 4-0 τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο! Οι «Πολίτες» ήταν… αμείλικτοι στην τελική προσπάθεια και συνέχισαν την επέλασή τους στο δρόμο για το δεύτερο σερί πρωτάθλημα (διατηρήθηκαν στο +2 από τη Λίβερπουλ). Ακόμα ένα ευχάριστο ταξίδι στην πρωτεύουσα,  μιας και η Σίτι έχει 17 γκολ κόντρα στα «Σφυριά» στα τέσσερα τελευταία ματς στο London Stadium!

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Μπαλμπουένα, Ζαμπαλέτα, Ντιόπ, Μαζουάκου (45′ Κρέσγουελ), Αντερσον (68′ Πέρεθ), Ομπιάνγκ, Αντόνιο, Ράις, Ντιανγκανά (55′ Τσιτσαρίτο), Αρναούτοβιτς

Μαν. Σίτι: Εντερσον, Γουόκερ, Λαπόρτ, Οταμέντι, Γκουντογκάν (69′ Φοντέν), Ντελφ, Σίλβα, Φερναντίνιο, Στέρλινγκ (74′ Μαχρέζ), Αγουέρο (81′ Ζεσούς), Σανέ

Δε σηκώνει κεφάλι η Γιουνάιτεντ!

Η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες καθώς παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην Κρίσταλ Πάλας εντός και εκτός από την κορυφή, χάνει την επαφή και με την 4άδα.

Τη διακοπή δεν ακολούθησε θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Κρίσταλ Πάλας, που είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες και πήρε τον πρώτο της βαθμό στο Old Trafford από το 1989. Υστερα από τη νέα απώλεια, οι Κόκκινοι Διάβολοι απέχουν 14 βαθμούς την κορυφή της Premier League αλλά και 7 από την 4άδα που οδηγεί στο Champions League.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Γιανγκ, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Νταρμιάν, Μάτιτς, Πογκμπά (68′ Σάντσες), Μάτα (60′ Ράσφορντ), Λίνγκαρντ (60′ Φελαϊνί), Μαρσιάλ, Λουκάκου.

Κρίσταλ Πάλας (Ρόι Χόντγκσον): Χένεσι, Φαν Ανχολτ, Σακό, Τόμκινς, Βαν-Μπισακά, Κουγιατέ, Μιλιβόγεβιτς, Μάιερ, ΜακΑρθουρ, Τάουνσεντ (88′ Σλουπ), Ζαχά (91′ Τζόρνταν Αγιού).

Νέα γκέλα για τη Μπάγερν!

Η Μπάγερν δέχθηκε τρία γκολ στο Μόναχο από την Φορτούνα (!) και είδε το 3-1 να γίνεται 3-3 στις καθυστερήσεις!

Η Μπάγερν δεν λέει με τίποτα να σηκώσει κεφάλι. Η ομάδα του Κόβατς υποδέχθηκε την Φορτούνα με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει ψυχολογία, αλλά στο τέλος υπέστη ακόμη ένα κάζο. Οι Βαυαροί προηγήθηκαν με 2-0 και 3-1, όμως αυτοκτόνησαν και δέχθηκαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις για το τελικό 3-3, με τον Λουμπεκάκιο να γίνεται ο πρώτος παίκτης που κάνει χατ τρικ στο Μόναχο μετά τον Απρίλιο του 2001 και τον Έμπε Σαντ!

η ανάλυση του ματς ΕΔΩ

Συνθέσεις

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Αλάμπα, Ζίλε, Μπόατενγκ, Κίμιχ, Χάβι Μαρτίνεθ, Σάντσες (80’ Ραφίνια), Γκορέτσκα, Ριμπερί (71’ Ρόμπεν), Μίλερ (92’ Χούμελς), Λεβαντόφσκι

Φορτούνα (Φράιντχελμ Φούνκελ): Ρένζινγκ, Τσίμερμαν, Μπόρμουτ, Καμίνσκι, Γκίσελμαν, Μπότζεκ (85’ Χένινγκς), Φινκ (76’ Κάραμαν), Στέγκερ, Ουσάμι (70’ Ραμάν), Τσίμερ, Λουμπεκάκιο

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected