Super League 1

“Πενταρέ” ο Παναθηναϊκός, εντυπωσιακός ο Μακέντα!

Επιβλητική εμφάνιση από τον Παναθηναϊκό, που έφτασε τα πέντε γκολ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Ένας υπέροχος Παναθηναϊκός νίκησε 5-1 τον Απόλλωνα και χόρτασε ποδόσφαιρο τον κόσμο του! Δύο γκολ ο Μακέντα, όργια από Χατζηγιοβάνη, εξαιρετικός και σκόρερ ο Ινσούα. Σεφτέ για Σικαμπάλα.

Με διάταξη 4-4-2 σε ρόμβο και βασικούς τους Δώνη και Οικονόμου παρέταξε τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Δώνης. Ο Κότσαρης ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Ινσούα, δεξί ο Γιόχανσον και ο Κολοβέτσιος με τον Οικονόμου δίδυμο στα στόπερ. Κουρμπέλης σε ρόλου αμυντικού μέσου, Κάτσε, Δώνης μπροστά του. Επιτελικός ο Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης και Μακέντα στην κορυφή.

Στο δεύτερο μέρος η διάταξη άλλαξε σε 4-3-3, με τον Δώνη να παίζει σχεδόν πίσω από τον Μακέντα, και τους Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη στα άκρα.

Στον αντίποδα για τον Απόλλωνα, ο Γιάννης Ματζουράκης επέλεξε τον Χουάντερσον στην εστία, δεξιά στην άμυνα ο Ορουέλα, Τζανετόπουλος και Κύργιας στο κέντρο των μετόπισθεν και αριστερά ο Ναδάλες. Κονέ, Γκίμο και Πέδρο στην μεσαία γραμμή. Μπετινέλι, Σικαμπάλα στις πτέρυγες και μπροστά ο Ελ Χέλβε.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός : Κότσαρης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα (66’ Χατζηθεοδωρίδης), Κάτσε, Κουρμπέλης (61’ Στάικος), Δώνης, Μπουζούκης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης (77’ Εμμανουηλίδης).

Απόλλων Σμύρνης : Χουάντερσον, Οριουέλα, Κύργιας, Τζανετόπουλος (70’ Ντούρσο), Ναδάλες, Ζοαο Πεδρο (63’ Ακόστα), Γκίνο, Κονέ, Σικαμπάλα, Ελ Χέλβε, Μπετινέλι (46’ Τριάδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P