Κατηγορίες
Football League

Νέα γκέλα εντός για την Παναχαϊκή

Απρόσμενη εντός έδρας γκέλα για την Παναχαϊκή η οποία την Κυριακή (25/11) παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 0-0 στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

Με πέντε βαθμούς στα τρία παιχνίδια της εβδομάδας, μόνο ικανοποιημένη δεν μπορεί να είναι η Παναχαϊκή.

Δεύτερη απώλεια βαθμών εντός έδρας και δεύτερη φορά σε ισοπαλία στην Πάτρα που λέει πάλι καλά που δεν έχασε. Γιατί αν έμπαινε το πέναλτι η ζημιά θα ήταν μεγαλύτερη, όχι πως τώρα είναι μικρή. Η Παναχαϊκή δεν θυμίζει σε τίποτα πλέον την περσινή ομάδα και προβληματίζει.

Όπως αναφέρει το sportfmpatras, χάνει έδαφος στην μάχη της δυάδας και δεν μπορεί να υπερηφανεύεται για τους 9 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει. Χρειάζεται ηλεκτροσόκ όσο είναι νωρίς να αλλάξει η εικόνα και να έρθουν τα αποτελέσματά.

Και ακολουθεί την Κυριακή η Δόξα Δράμας εκτός έδρας. Η Παναχαϊκή έχει πρόβλημα στο εύκολο γκολ και το πληρώνει. Θέλει μεγάλη προσοχή η συνέχεια και κυρίως χρειάζονται θετικά αποτελέσματα..

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Σωτηράκος (46′ Πλέγας), Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Φουρλάνος (80′ Μπαστακός), Μαυριάς, Κολ, Ελευθεριάδης (70′ Κυνηγόπουλος), Μωραΐτης.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Καπίας, Παντίδος, Χρούσιελ, Καψάλης, Παπανίκου, Μασούρας, Χούσος, Ψιάνος, Κάκκο (77′ Ματθαίου), Αλέξιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P