Κατηγορίες
Football League

Απίστευτο ματς στο Παγκρήτιο!

Απίστευτη εξέλιξη είχε το παιχνίδι στο Παγκρήτιο Στάδιο για τον Πλατανιά. Η ομάδα του Γιάννη Τάτση βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 85′ από τον Εργοτέλη αλλά ένα 5λεπτο “φωτιά” στο τέλος τον βρέθηκε να σκοράρει δύο φορές και να παίρνει την ισοπαλία με 2-2!

“Δράστης” και των δύο τερμάτων για τον Πλατανιά, ο Μιγκέλ! Αρχικά, στο 85′, ο Βραζιλιάνος φορ μείωσε σε 2-1 με πλασέ, ενώ ακριβώς στο 90′ και μετά από σέντρα του Νίλι, διαμόρφωσε το τελικό 2-2, σκοράροντας με κεφαλιά!

Ο Πλατανιάς βρέθηκε πολύ κοντά στο να γνωρίσει την πρώτη του ήττα για φέτος, από τη στιγμή που ο Εργοτέλης μέχρι το 85′ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Ειδικότερα, στο 9′ ο Ιατρούδης με κεφαλιά ήταν αυτός που πέτυχε το 1-0, για να ακολουθήσει το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους από τον Μαζουλουξή στο 49′, δηλαδή στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων, οι γηπεδούχοι σκόραραν τα τέρματα τους.

Ο Πλατανιάς επέδειξε έτσι σε ένα ακόμα παιχνίδι ψυχή, καταφέροντας να “γυρίσει” ένα παιχνίδι, που στην ουσία έδειχνε χαμένο. Να σημειωθεί ότι ο Πλατανιάς είχε την ατυχία να χάσει ακριβώς στο 45′ τον Στ. Ποζατζίδη, ο οποίος τραυματίστηκε κι έτσι στη θέση του πέρασε ο Παπουτσογιαννόπουλος.

Το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Εργοτέλης (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Κοζορώνης, Γιακούμπου, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (87′ Οικονόμου), Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (81’Αντωνίου), Εφορντ, Τσαρλς (60′ Σταθόπουλος)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Ρουσσάκης, Ποζατζίδης Στ. (45′ λ.τρ. Παπουτσογιαννόπουλος), Μποσέτι (66′ Λάζιτς), Καραγκούνης, Παπανικολάου (82′ Ποζατζίδης Χ.), Νίλι, Μιγκέλ

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected