Football League

Πρώτος και αήττητος! (photos)

Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα της Football League ο Απόλλων Λάρισας!

Η ομάδα της Φιλιππούπολης κέρδισε και τον Αήττητο Σπάτων το απόγευμα της Κυριακής (25/11) με σκορ 2-0 και έτσι παρέμεινε στην κορυφή!

Το συγκρότημα της Λάρισας αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο για ένα ακόμη ματς πήρε μία σημαντική νίκη στην έδρα του και έτσι με ανεβασμένη ψυχολογία θα αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή στην Άρτα με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη.

Ο Απόλλων Λάρισας με την γνωστή συνταγή αγωνίστηκε και κόντρα στα Σπάτα και στο φινάλε δικαιώθηκε. Στο πρώτο ημίχρονο η υπεροχή των Λαρισαίων ήταν εμφανή και μάλιστα στο 45’ άνοιξαν και το σκορ.

Στην επανάληψη αν και τα Σπάτα μπήκαν δυνατά στα πρώτα λεπτά, στην συνέχεια ο Απόλλων έφερε πάλι το ματς στα μέτρα του, πέτυχε και το δεύτερο γκολ και κάπου εκεί «κλείδωσε» τη νίκη.

Το συγκρότημα της Λάρισας είχε την ευκαιρία να σημειώσει και άλλα γκολ, αφού έχασε σημαντικές ευκαιρίες, απέναντι σε μια ομάδα που είχε στο δεύτερο μέρος κάποιες καλές φάσεις να αντιδράσει αλλά ως εκεί.

Συνολικά ο Απόλλων ήταν πολύ καλύτερος και έτσι δίκαια πανηγύρισε άλλη μία νίκη, συνεχίζοντας την εκπληκτική του πορεία!

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Κοντοές (58’ Aγιώτης), Σουλιώτης, Μαρκολίνο, Λούκας Ράμος, Τασιούλης (70’ Λίταινας), Πολέτο (84’ Καμπέρης), Λουκάο.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κοκκαλάς, Χριστοφιλέας, Βούκοβιτς, Γροντής, Σπυρόπουλος, Μουστάκης (61’ Κατσικογιάννης), Κασνέτση, Σταματάκης, Χαντί (73’ Νικλητσιώτης), Ματσούκας (67’ Χατζηιωαννίδης), Μαρουκάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected