Κατηγορίες
Football League - Γενικά

Πέρασε και από τα Τρίκαλα ο Βόλος!

Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, χρειάστηκε να περάσει ένα 20λεπτο ισορροπημένου αγώνα για να καταγραφεί ευκαιρία άξια αναφοράς, στον αγώνα για την 6η αγωνιστική της Football League.

Όπως αναφέρει το FL News, στο 21′ ο Μάντζης κινήθηκε ωραία έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Πέντε λεπτά μετά σημειώθηκε και δεύτερη καλή στιγμή για τους Βολιώτες, όταν από θέση βολής ο Λούκας Γκαρσία είδε τον Ταΐρη να διώχνει. Η τρίτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους έγινε στο 29′, όταν ο Πάνος παραλίγο να βάλει αυτογκόλ.

Όσο για τον ΑΟΤ; Το μόνο που κατάφερε ήταν δύο σουτ, από Τσιάρα και Καπό, τα οποία «έβγαλε» ο Καραγκιολίδης.

Ο Βόλος ήταν ανώτερος και στο δεύτερο μέρος. Ο Κότο απείλησε στο 58′ και στο 80′, αλλά το 0-1 ήρθε στο 86′ από τον… συνήθη ύποπτο. Ο Κότο έβγαλε εξαιρετική σέντρα από δεξιά και ο Μάντζης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι, που επικράτησαν δίκαια, ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς ο Ενγκουέμ αποβλήθηκε λίγο μετά την είσοδό του για σκληρό μαρκάρισμα (στο 88′ μπήκε, στο 92′ είδε κόκκινη). Ο Θωμάς Γράφας που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Τρικάλων παρακολούθησε τον αγώνα από μπουθ του σταδίου, μαζί με τον μεγαλομέτοχο Δημήτρη Μπαταγιάννη.

Συνθέσεις

ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Γιουκαρής (81′ Ρούνεϊ), Γκόλιας, Γκότοβος, Γκουγκούδης, Καπός (70′ Τριανταφυλλάκος), Μακρίδης (70′ Σταματάκος), Πάνος, Συμελίδης, Συριόπουλος, Τσιάρας

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Πέντα, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Μάντζης (91′ Φράγκος), Καμπαγέρο, Κότο, Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία (88′ Ενγκουέμ), Λούκας Γκαρσία (78′ Ηλιόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected