Κατηγορίες
Football League

Ανάσα για τον Ηρακλή!

Χωρίς προβλήματα ο Ηρακλής, επέστρεψε στις νίκες, υποτάσσοντας με 3-0 τη Σπάρτη, με γκολ των Περόνε, Κλέιτον και Χασομέρη.

Επαναφορά στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Ηρακλή, μετά από πέντε αγωνιστικές απογοήτευσης, με επικράτηση επί της Σπάρτης και μάλιστα με άνεση και χωρίς… περιπέτειες.

Ο Ημίθεος κατέκτησε τους τρεις βαθμούς, φτάνοντας στον στόχο του με το 3-0 επί των Λακώνων, με γκολ, που πέτυχαν ο Περόνε, νωρίς στο πρώτο μέρος και οι Κλέιτον – Χασομέρης στο δεύτερο, σε μία αναμέτρηση, η οποία – τελικά – δεν έκρυβε πολλές δυσκολίες για τη γηπεδούχο πλευρά.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν φάνηκε διατεθειμένος να αλλάξει και πολλά στο γνωστό, κλασικό σχήμα της ομάδας, καθώς επανέφερε τον Μουμίν, ενώ για το ρόλο του τραυματία Κούσα επέλεξε τον Κουκόλη, τοποθετώντας, παράλληλα τον Πασά σε ρόλο αριστερού μπακ, στη θέση του Χιντζίδη.

Ο Ημίθεος ήταν επιθετικός, «ζήτησε» το γκολ από τη σέντρα του παιχνιδιού και ευτύχησε να το πετύχει σε εξαιρετικό συνδυασμό Κλέιτον Περόνε από στατική φάση στο 14΄. Το γρήγορο γκολ λειτούργησε ευεργετικά και πολύ περισσότερο ευεργετικά λειτούργησε το γεγονός ότι οι Σπαρτιάτες δεν κατόρθωσαν να εκμεταλλευτούν τα αμυντικά λάθη και την αδυναμία των «κυανολεύκων» στις στατικές φάσεις, στοιχεία, τα οποία και πάλι έκαναν έντονα την εμφάνισή τους.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής κυριάρχησε, άνοιξε το παιχνίδι του, έγινε πιο παραγωγικός και το όμορφο γκολ του Κλέιτον απλοποίησε ακόμη περισσότερο την υπόθεση νίκη, με το τρίτο τέρμα από τον Χασομέρη – απλώς – να «σφραγίζει» την τελική επικράτηση.

το φιλμ του αγώνα στο bluearena.gr

Συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης, Κουκόλης, Στάμου, Κουτρομάνος, Πασάς, Μουμίν, Μενδρινός (55΄ Καλτσάς),Χασομέρης, Ντούνης (65΄ Γεωργίου), Κλέιτον, Περόνε (80΄ Παναγιωτούδης).

ΣΠΑΡΤΗ: Σταματόπουλος, Κοζάκης, Κολτσίδας, Βλάχος, Φραγκούλης, Τιεντσέου, Στογιάνοβιτς (75΄ Ρούμπος), Καψάσκης, Βλαχομήτρος, Κωνσταντινόπουλος, Μαντζίρης (64΄ Καινούριος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected