Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Σοκαριστικός τραυματισμός λίγο πριν τη λήξη αγώνα στη Γ Εθνική!

Σε δεύτερη μοίρα περνάει ο αγώνας του ΠΑΟΚ Κοσμίου με τον Άρη Αβάτου που έγινε το απόγευμα στο ΔΑΚ Κομοτηνής καθώς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ το σκορ ήταν 2-0 για τους φιλοξενούμενους, είχαμε μια πολύ αρνητική εξέλιξη.

Όπως αναφέρει το thrakisports, σε μια φάση στο ύψος της μεγάλης περιοχής που δεν έδειχνε πως θα εξελιχθεί έτσι, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Δεληγιάννης έκανε έξοδο για να διώξει την μπάλα και συγκρούστηκε με αντίπαλο παίκτη, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Ζάγγουλος επίσης τραυματίστηκε προσπαθώντας να διώξει την μπάλα πριν προλάβει να περάσει την γραμμή. Η επαφή των δυο παικτών ήταν αρκετά δυνατή, με αποτέλεσμα να δω σωριαστούν και οι δύο στον αγωνιστικό χώρο και αμέσως όλοι φώναζαν να τρέξουν ο γιατρός του αγώνα και οι τρεις διασώστες του Ερυθρού Σταυρού για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Ο τερματοφύλακας Δεληγιάννης είχε σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις διάσειση και όλοι έπεσαν πάνω του για να τον συνεφέρουν ενώ λίγα μέτρα παρά πιο πέρα, επίσης πεσμένος στο έδαφος, ήταν ο συμπαίκτης του Ζάγγουλος που σφάδαζε από τον πόνο καθώς έπιανε το χέρι του και έδειχνε να πονά πάρα πολύ. Στον Ζάγγουλο τοποθετήθηκε επίδεσμος και πήρε άμεσα τον δρόμο για το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής ενώ για τον τερματοφύλακα τα πράγματα έδειχναν πιο σοβαρά. Με προσοχή του τοποθετήθηκε κολάρο και τον έβαλαν οι διασώστες στο φορείο και τον μετέφεραν διπλά στην Κινητή Μονάδα Πρώτων Βοηθειών του Ερυθρού Σταυρού.

Ωστόσο επειδή δεν επιτρέπεται η διακομιδή με αυτήν, περίμεναν εκεί για περίπου μισή ώρα έως ότου να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο οποίο μάλιστα οδηγός ήταν ο πρώην προπονητής της Δόξας Προσκυνητών στην Γ’ Εθνική Γιάννης Κλειτσιώτης. Ακολούθως ο Δεληγιάννης μεταφέρθηκε και αυτός στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις και για αξονική. Ο παίκτης του Αβάτου που ενεπλάκη στην φάση δεν φάνηκε να έχει τελικά τίποτα σοβαρό.

Ο διαιτητής μετά το πέρας των δυο τραυματισμών και καθώς είχαν γίνει και οι τέσσερις αλλαγές από την πλευρά των γηπεδούχων, οι οποίοι μοιραία θα έμεναν για τα υπόλοιπα λεπτά με 9 παίκτες, σφύριξε την λήξη του αγώνα που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Αβάτου με σκόρερ του τους Δόντσο στο 39′ και Γκέκα στο 74′

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected