Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ωσεί παρών στο Λονδίνο ο ΠΑΟΚ, όλα για όλα με ΜΠΑΤΕ

Με την βραδιά να στραβώνει μόλις στο 7′ με την κόκκινη στον Χατσερίντι, ο ΠΑΟΚ έγινε… έρμαιο στις ορέξεις της Τσέλσι και το βαρύ 4-0 «σφράγισε» το δύσκολο βράδυ στο Λονδίνο!

Ο Δικέφαλος πάντως διατηρεί ακέραιες ελπίδες πρόκρισης αν νικήσει την ΜΠΑΤΕ στη Τούμπα και οι Άγγλοι επικρατήσουν της Βίντι.

Με «έντεκα εναντίον έντεκα» το ματς ήταν πολύ δύσκολο για τον ΠΑΟΚ, με έντεκα εναντίον δέκα έγινε… παιχνιδάκι στα πόδια των παικτών της Τσέλσι, που σε αντίθεση με τις περισσότερες αγγλικές ομάδες, παίρνει πολύ σοβαρά την παρουσία της στο Γιουρόπα Λιγκ και αυτό φάνηκε απόψε στο σχεδόν γεμάτο «Στάμφορντ Μπριτζ» (33.933 εισιτήρια).

Η καλοκουρδισμένη μηχανή του Μαουρίσιο Σάρι μπήκε με άγριες διαθέσεις, έπαιξε για 80 και πλέον λεπτά με παίκτη παραπάνω, μη ρίχνοντας καθόλου στροφές ως στο φινάλε του αγώνα και ενώ όλα είχαν κριθεί από πολύ νωρίς.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχασε και πολλά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ή μάλλον έχασε το… αήττητο του στο Λονδίνο, μετά τις μαγικές βραδιές στη βόρεια πλευρά της αγγλικής πρωτεύουσας. Όμως, μένει ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης, αρκεί την τελευταία αγωνιστική των ομίλων να κερδίσει την ΜΠΑΤΕ στην Τούμπα και η Τσέλσι, μέσα σ’ ένα γεμάτο πρόγραμμα με πολλά παιχνίδια, να πάει στη Βουδαπέστη και να κερδίσει την Βίντι για να κάνει το 6 στα 6 στον όμιλο.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Τσέλσι (Μ. Σάρι): Κέπα, Φάμπρεγκας, Μπάρκλεϊ, Πέδρο (66’ Γουίλιαν), Λόφτους Τσικ, Ζιρού (75’ Μοράτα), Χάντσον-Οντόι, Ζαπακόστα (63’ Αμπαντού), Κέιχιλ, Κρίστιενσεν, Εμερσον.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο (79’ Πέλκας), Σάχοφ, Βέρνμπλουμ, Ζαμπά, Ελ Καντουρί (76’ Βαρέλα), Πρίγιοβιτς (46’ Ουάρντα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected