Κατηγορίες
Basket

Έθελξε ο Ολυμπιακός, απογοήτευσε ο ΠΑΟ

Η 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκα έμεινε… ανάμικτη για τα ελληνική χρώματα, με τον Ολυμπιακό να έχει ένα εύκολο βράδυ κόντρα στην Μπουντούτσνοστ, αλλά τον Παναθηναϊκό να προβληματίζει ξανά πολύ έντονα με την εικόνα του στη Μόσχα, τη στιγμή που Φενέρ και Εφές συνεχίζουν στο μονοπάτι των επιτυχιών.

Όπως αναφέρει το basketa,gr, ο Ολυμπιακός είχε έναν εξωπραγματικό Ζακ ΛεΝτέι και κέρδισε άνετα την Μπουντούτσνοστ με 92-70. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν το ιδανικό ξεκίνημα, αλλά προοδευτικά πήραν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και, με τον Αμερικανό σε απίστευτη κατάσταση, δεν είχαν πρόβλημα να πάρουν μια νίκη, που για την ώρα τους βοηθά να χτυπήσουν στην πρώτη πεντάδα.

Ο Παναθηναϊκός, από τη μεριά του, έχει πολλά να διορθώσει, μετά και το 76-68 από μία Χίμκι χωρίς Σβεντ. Οι «πράσινοι» ήταν απογοητευτικοί, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου κατάφεραν να σπαταλήσουν άλλη μία ευκαιρία για εκτός έδρας αποτέλεσμα και ο προβληματισμός, με το ρεκόρ στο 5-5, γίνεται ακόμη πιο έντονος, με ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα πια να ακολουθεί στη διοργάνωση.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 29/11:

Νταρουσάφακα-Γκραν Κανάρια 71-75
Ζαλγκίρις-Αρμάνι Μιλάνο 83-78
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μπάγερν Μονάχου 95-71
Ρεάλ Μαδρίτης-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 88-93

Παρασκευή 30/11:

Χίμκι-Παναθηναϊκός 76-68
Αναντολού Εφές-Μπασκόνια 96-85
Ολυμπιακός-Μπουντούτσνοστ 92-70
Μπαρτσελόνα-Φενέρμπαχτσε 65-84

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής ΕΔΩ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected