Κατηγορίες
Super League 1

Τρία πέναλτι, δύο γκολ, μία ισοπαλία στο “Βικελίδης”!

Με (αμφισβητούμενο) πέναλτι… α λα Πανένκα ο Χατζηγιοβάνης ισοφαρίζει στο 93′ για τον Παναθηναϊκό, που σώζει τον βαθμό και διαμορφώνει το τελικό 1-1 στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη που προηγήθηκε με το πέναλτι δώρο του Τζοβάρα! Ο Διούδης απέκρουσε πέναλτι του Γκάμα!

Iσόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να αποδεικνύονται για ένα ακόμη παιχνίδι κόντρα σε ομάδα του Σάββα Παντελίδη (μετά το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη) αρκετά σκληροί για να πεθάνουν και να παίρνουν το βαθμό στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Ο 21χρονος επιθετικός μάλιστα είχε το σθένος παρά το γεγονός πως το παιχνίδι ήταν στο 93′ λεπτό να εκτελέσει “α λά Πανένκα” και να νικήσει τον Κουέστα δίνοντας έναν σημαντικό βαθμό στον Παναθηναϊκό για την μάχη που δίνει για την 5η θέση του πρωταθλήματος.

Δυστυχώς… αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο διαιτητής Τζοβάρας ο οποίος υπέπεσε σε σωρεία λαθών στη διάρκεια του ματς. Αρχικά υπέδειξε πανεύκολα ένα πέναλτι υπέρ του Άρη στο 5′ και εν συνεχεία έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των “κιτρινόμαυρων” στο 14′ δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ.

Τέλος έδειξε και στις καθυστερήσεις ένα αυστηρό πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού το οποίο όμως ήταν περισσότερο από τα άλλα δυο που είχε δείξει στη διάρκεια της αναμέτρησης ο διαιτητής από την Φθιώτιδα.

Κατά το 90λεπτο ο Άρης μετά το γκολ που έβαλε έδωσε χώρο στο τριφύλλι που είχε την κατοχή της μπάλας αλλά όχι της φάσεις για να ισοφαρίσει. Αντίθετα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έχασαν τις σπουδαιότερες ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ έχοντας και δοκάρι με τον Βέλεθ.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός και ο Δώνης όμως δεν παράτησαν ποτέ το παιχνίδι και το κυνήγησαν μέχρι τέλους και τελικά δικαιώθηκαν στο 93′ παίρνοντας τον βαθμό με το γκολ του Χατζηγιοβάνη

το φιλμ του αγώνα στο sport24

Συνθέσεις

Άρης : Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντες, Μπάσα, Σιώπης, Γκάμα, Ντιγκινί (73’ Ματίγια), Γκαρσία (79’ Μάβραϊ), Γιουνές.

Παναθηναϊκός : Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (74’ Χατζηθεοδωρίδης), Γιόχανσον (33’ Δώνης), Κάτσε (74’ Καμπετσής), Κουρμπέλης, Ινσούα, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Μπουζούκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected