Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Δημήτρης Μελιόπουλος στο “SDNA” : “Το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή, να παίξει στο πιο υψηλό επίπεδο”

Το «μπλόκο» του SDNA και του Κώστα Πλιάτσικα στον Δημήτρη Μελιόπουλο. Τι δήλωσε ο 18χρονος μεσοαμυντικός της Ξάνθης, αναφορικά με την προοπτική «προαγωγής» στον ΠΑΟΚ και ο μεγάλος του στόχος.

Σε «talk of the town» έχει εξελιχθεί ο Δημήτρης Μελιόπουλος στην Ξάνθη.

Τα δημοσιεύματα που έπεσαν «κατά ριπάς» και τον στέλνουν στον ΠΑΟΚ, φτάνουν και περισσεύουν για να ρίξουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στον 18χρονο Ημαθιώτη μεσοαμυντικό.

Παρεμπιπτόντως, ακόμα και οι φίλοι της ΑΕΚ ασχολήθηκαν για λίγο μαζί του, ξεσπώντας σε αποδοκιμασίες εναντίον του την στιγμή της εισόδου του (ως αλλαγή) στο παιχνίδι στα τελευταία λεπτά της κυριακάτικης (2/12) αναμέτρησης με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, προφανώς επηρεασμένοι από τα ρεπορτάζ που φέρνουν τον ΠΑΟΚ να αποτελεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μια φορά, ο Μελιόπουλος κράτησε χαμηλά τους μεταγραφικούς τόνους στο «τρίτο ημίχρονο» και παρότι μεσοαμυντικός, έδειξε πως κατέχει καλά και την…τέχνη της ντρίμπλας!

«Προσωπικά, δεν γνωρίζω κάτι από όλα όσα λέγονται και γράφονται. Δική μου επιδίωξη είναι να βελτιώνομαι κάθε μέρα μέσα από την σκληρή δουλειά.

Από εκεί και πέρα, όπως όλοι οι παίκτες της ηλικίας μου, έτσι και εγώ θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να εξελιχθώ, να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα και να παίξω σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση όπως είναι το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό άλλωστε είναι και το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή, να παίξει στο πιο υψηλό επίπεδο» ήταν το σχόλιο του νεαρού παίκτη στο SDNA έξω από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected