Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Σεβίλλη έκανε…δώρο την κορυφή στην Μπαρτσελόνα! (vid)

Το 1-1 στη μάχη τετράδας μεταξύ των Βάσκων και των Ανδαλουσιανών, θα αφήσει την Μπαρτσελόνα αυτή την αγωνιστική μόνη στην κορυφή.

Φαίνεται απίστευτο, αλλά στη φετινή ιδιαίτερη La Liga όλα είναι πιθανά. Το Αλαβές-Σεβίλλη ήταν κάτι σαν ντέρμπι κορυφής, με την πρώτη να κάνει εκπληκτική εκκίνηση και να παραμένει εντός τετράδας. Η ισοπαλία (1-1) δεν βόλεψε κανέναν και περισσότερο τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έπεσαν από την 1η θέση και βρέθηκαν στο -1 από την Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι Σεβιγιάνοι διαμαρτύρονται για το γκολ των Βάσκων, καθώς η μπάλα πριν φτάσει στον σκόρερ, Γιόνι (37′), γύρισε από συμπαίκτη του και ενώ ήταν οφσάιντ και δεν έπρεπε να μετρήσει, άσχετα αν την βρήκε Σεβιγιάνος με το κεφάλι. Οι Ανδαλουσιανοί πίεσαν και βρήκαν τον βαθμό με την προβολή του Μπεν Γιεντέρ (78′). Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι με τους Μπράσαντς και Προμές αντίστοιχα.

«Σβηστά» η Μπαρτσελόνα, 2-0 τη Βιγιαρεάλ (vid)

Χωρίς να φορτσάρει και να ανεβάσει ταχύτητες, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-0 της Βιγιαρεάλ και επέστρεψε στις νίκες στη La Liga. Η ομάδα του Βαλβέρδε πάτησε στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένει να δει το αποτέλεσμα της Σεβίλλης που αντιμετωπίζει την Αλαβές.

Δοκάρι στο 13’ είχαν οι γηπεδούχοι με τον Μορένο. Και στο 35΄βρήκαν το πολυπόθητο γκολ, με τον Ντεμπελέ να σεντράρει από τα δεξιά και τον Πικέ με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ.

Ο ρυθμός έπεσε στην συνέχεια, οι Καταλανοί δεν πίεσαν τον αντίπαλο, αλλά βρήκαν τελικά το γκολ που «κλείδωσε» το τρίποντο.

Στο 87’ ο νεαρός Αλένια πλάσαρε εξαιρετικά τον Ασένχο μετά από υπέροχη κάθετη πάσα του Μέσι.

Συνθέσεις

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Άλμπα, Λενγκλέ, Σεμέδο, Ράκιτιτς, Βιδάλ (70′ Αλένια), Μπουσκέτς, Κουτίνιο (80′ Μάλκομ), Μέσι, Ντεμπελέ.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Γκασπάρ, Ρουίθ, Γκονζάλες, Καθόρλα (88΄ Ράμπα), Τριγκέρος (67′ Μπάκα), Πεντράθα, Φορνάλς, Τσουκβουέζε, Κάσερες, Μορένο (79΄ Εκαμπί).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected