Κατηγορίες
Διάφορα - Οικονομία

Η ημερομηνία πληρωμής των αναδρομικών σε ενστόλους γιατρούς, δικαστικούς και πανεπιστημιακούς

Εκδόθηκαν οι ΚΥΑ για την πληρωμή των αναδρομικών σε ενστόλους, γιατρούς, δικαστικούς και μουσικούς. Τα αναδρομικά θα πρέπει να πληρωθούν έως τις 27 Ιανουαρίου 2019

Σύμφωνα με πέντε στον αριθμό,ΚΥΑ που εκδόθηκαν σήμερα, τα αναδρομικά στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, στα μέλη Δ.Ε.Π., Ε.Ε.Π., Ε.ΔΙ.Π. των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ και σε λοιπό προσωπικό, στους Δικαστικούς Λειτουργούς και τα μέλη του Κύριου Προσωπικού του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, στους Ιατρούς του Ε.Σ.Υ., Ιατρούς και Οδοντιάτρους Δημόσιας Υγείας Ε.Σ.Υ., Επικουρικούς Ιατρούς και Ειδικευόμενους Ιατρούς και στα μέλη του μόνιμου καλλιτεχνικού προσωπικού της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης και της Ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και για όσο χρόνο αυτά ήταν στην ενέργεια, κατά το χρονικό διάστημα από 1-8-2012 έως και 31-12-2016, θα πληρωθούν εφάπαξ μέχρι την 27-1-2019.

Για τον υπολογισμό του ποσού θα ληφθούν υπόψη ενδεχόμενες υπηρεσιακές μεταβολές των στελεχών που είχαν μισθολογικές συνέπειες και έλαβαν χώρα κατά το ως άνω χρονικό διάστημα, οπότε και προσαρμόζεται αναλόγως το ποσό που αφορά το εν λόγω διάστημα.

Το εφάπαξ χρηματικό ποσό του προηγούμενου άρθρου υπόκειται στις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία ασφαλιστικές και λοιπές κρατήσεις που ίσχυαν κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα από 1/8/2012 έως 31/12/2016.

Οι πληρωμές των αναδρομικών σύμφωνα με τις ΚΥΑ που εκδόθηκαν σε ΦΕΚ απόψε αργά το βράδυ θα αποσταλούν μέχρι την 21η του μήνα καταβολής στην Ενιαία Αρχή Πληρωμής.

Η συνέχεια στα dikaiologitika

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected