Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 6ος όμιλος] Διαγόρας Ρόδου – ΠΑΟ Βάρδας 2-1

Στην τέταρτη συνεχόμενη του νίκη προχώρησε ο Διαγόρας, ο οποίος επικράτησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό (2-1) του ΠΑΟ Βάρδας στο Δημοτικό στάδιο της Ρόδου και ανέβηκε ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Χρυσός σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Μπουρλάκης.

Όπως και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Φοίβο Κρεμαστής, ο “γηραίος” “μπήκε” φουριόζος στην αναμέτρηση, πίεσε τον αντίπαλο και κατάφερε μόλις στο 8′ να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Πιο συγκεκριμένα ο Μπουρλάκης που για ακόμα ένα παιχνίδι υπήρξε ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου, “έκλεψε” τη μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, και με δυνατό σουτ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, νίκησε τον Κλαδά για το (1-0) του “γηραιού

το φιλμ του αγώνα στο xxsports.org

Συνθέσεις

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τσάμης, Ευαγγελιδάκης, Παγώνης, Καρπαθάκης, Προβατίδης, Μπαξεβάνος (87′ Μουκίδης), Μπουρλάκης, Γιώργου, Τσαγκάρης (65′ Γλυνός), Ντουαλά (90+1 λ.τρ. Ντερτιλής), Χατζησάββας.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Μίκι Τσίρκοβιτς): Κλαδάς (46′ Δημόπουλος), Λιόσης, Ζέλιος, Νικολόπουλος Δ, Πέκεζ (46′ Ντάζος), Μπούνας, Πολίτης Γ, Ντόμας, Πολίτης Λ, Μικελάτος, Γούρμος (59′ Νικολόπουλος Α).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected