Ποδόσφαιρο Κόσμος

Χατ-τρικ ο σπουδαίος Σαλάχ! (vid)

Η αποτελεσματική Λίβερπουλ, με χατ-τρικ του Μοχάμεντ Σαλάχ και ένα αυτογκόλ, πέρασε νικηφόρα (0-4) από την έδρα της Μπόρνμουθ, προσπέρασε προσωρινά τη Μάντσεστερ Σίτι, και πλέον κοιτάζει την πρόκριση με τη Νάπολι.

Η Λίβερπουλ ήθελε να πάει με τη λιγότερη δυνατή κούραση στο μεγάλο μεσοβδόμαδο ματς που ακολουθεί απέναντι στη Νάπολι, για την πρόκριση στους 16 του Champions League. Και τα κατάφερε καθώς επιστρατεύοντας την αποτελεσματικότητά της πέρασε άνετα με το εντυπωσιακό 0-4 από την έδρα της Μπόρνμουθ, και προσπέρασε προσωρινά τη Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή (σ.σ. οι «Πολίτες» αγωνίζονται αργότερα στο Στάμφορντ Μπριτζ με την Τσέλσι).

Οι παίκτες του Κλοπ δεν… ανέβασαν γκάζια, αλλά ο Σαλάχ κάνοντας γκολ τις πρώτες δύο σημαντικότερες φάσεις, βοήθησε τη Λίβερπουλ να πάρει το διπλό. Στο δεύτερο μέρος ο Αιγύπτιος με χατ-τρικ σφράγισε το πανεύκολο πέρασμα των «Κόκκινων». Πάντως, οι γηπεδούχοι φωνάζουν για το πρώτο τέρμα του που δεν θα έπρεπε να μετρήσει, μιας και βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Μπόρνμουθ (Έντι Χάου): Μπέγκοβιτς, Ντάνιελς (83′ Ρίκο), Άκε, Κουκ, Φράνσις, Φρέιζερ, Λέρμα, Σέρμαν, Στάνισλας (83′ Μινγκς), Μπρουκς (65′ Μουσέ), Κινγκ

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Μίλνερ, Φαν Ντάικ, Ματίπ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά (65′ Λαλάνα), Σαλάχ, Φιρμίνο (81′ Χέντερσον), Σακίρι (65′ Μανέ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected