Κατηγορίες
Super League 1

Το θρίλερ της χρονιάς στο Περιστέρι, σημειώθηκαν 4 γκολ στα τελευταία 5 λεπτά!

Ένα ματς που θύμισε αντίστοιχα μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, παρακολούθησαν από το γήπεδο του Περιστερίου και από τις τηλεοράσεις οι Έλληνες φίλαθλοι!

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 4-2 του Άρη μετά από σούπερ παιχνίδι στο Περιστέρι, στο οποίο σημειώθηκαν 4 γκολ στα τελευταία 5 λεπτά!

Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ επέστρεψε ο Ατρόμητος, ο οποίος σε αγωνα της 13ης ημέρας της Super League νίκησε στο Περιστέρι 4-2 τον Άρη.

Δύο τέρματα για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Κουλούρης στο 59΄ και στο 90+1΄, με τα οποία έφθασε τα 11 στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ κι από ένα οι Σάκιτς (16΄) και Ενσικουλού (90+3΄). Ο Άρης μείωσε στο 89΄ με τον Κωνσταντινίδη και στο 90+2΄ με τον Διαμαντόπουλο.

Ο Ατρόμητος μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε στις νίκες εύκολα απέναντι στον Άρη. Έδειξε πως συνεχίζει να έχει μια ομάδα που μπορεί μέχρι τέλους να βρίσκεται στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος, ενώ πέρασε και στην δεύτερη θέση εκ νέου μετά το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στη Ξάνθη. Από την άλλη ο Άρης, ίσως έκανε την χειρότερη φετινή του εμφάνιση στο Περιστέρι. Η ομάδα του Παντελίδη… ξύπνησε στο 89′ και κατάφερε να βρει δύο γκολ, όμως στην προσπάθειά της να ισοφαρίσει άφησε πολλά κενά πίσω με τον Ατρόμητο να βρίσκει επίσης δύο τέρματα και να μην αφήνει κανένα περιθώριο στον Άρη για την ισοπαλία.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης, Νάτσος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον (52′ Μούγιακιτς), Βασιλακάκης (82′ Καρασαλίδης), Μπρούνο (86′ Ενσικουλού), Κουλούρης

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Μπάσα (76′ Διαμαντόπουλος), Κολάσο (46′ Ματίγια), Γκαρσία, Γκάμα, Γιουνές, Τζανακάκης (64′ Κωνσταντινίδης), Μενέντες, Σιώπης, Μαβράι, Βέλεθ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected