Διάφορα - Συνεργάτες

Τις καλύτερες εντυπώσεις η 1η Γευσιγνωσία κρασιού από την Κάβα «Χατζημιχαήλ»! (photos)

Μία από τις πιο όμορφες και στοχευμένες ιδέες ήταν αναμφισβήτητα η 1η Γευσιγνωσία κρασιού από την Κάβα «Χατζημιχαήλ»!

Μία εκδήλωση που αποτελεί brand name σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού αλλά στην Ελλάδα ελάχιστα έχει προβληθεί, ανέλαβε να φέρει εις πέρας η Κάβα “Χατζημιχαήλ” στην Αλεξάνδρεια και το κατάφερε στον υπερθετικό βαθμό!

Ο Λευτέρης Χατζημιχαήλ, εξαιρετικός γνώστης του αντικειμένου και σπουδαίος ερευνητής πάνω στα νέα δεδομένα της εμπορίας ποτών αλλά και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων της λειτουργίας της, η Κάβα “Χατζημιχαήλ” διοργάνωσε το Σάββατο (8/12) την 1η Γευσιγνωσία Κρασιού, όπου οι επισκέπτες (η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία) είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα τρία εξαιρετικά κρασιά της Spyropoulos Winery (Οινοποιία Σπυρόπουλου) και συγκεκριμένα το Ασύρτικο Shardonnay, το Merlot Syrah, το Syrah Rose καθώς και τη βραβευμένη ρετσίνα “Γιοματάρι”.

Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό και όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του sportsup.gr, ο χώρος είχε διαμορφωθεί με τον καλύτερο τρόπο!

Πολλά μπράβο σε όλους, Λευτέρη ευχόμαστε να είσαι γερός και να διοργανώσεις στο μέλλον τη 2η, την 3η και την 20η Γευσιγνωσία!

δείτε τις φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected