Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Ολοκληρώθηκε το “παζλ” της φάσης των 16 στο Κύπελλο Ημαθίας, ΓΑΣ Κοπανού – Βέροια 0-3

Με νικήτρια τη Βέροια, ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα ο εξ αναβολής αγώνας της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ημαθίας.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της, επικράτησε με 3-0 του ΓΑΣ Κοπανού και προκρίθηκε στους “16” του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Νέα Γενεά Νικομήδειας.

Ο…πολυσυζητημένος αγώνας του Δημοτικού Γηπέδου Βέροιας ήταν φυσικό και επόμενο να ατονήσει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου και σήμερα μόλις 100-120 θεατές παρακολούθησαν από κοντά μια ιστορική ομολογουμένως αναμέτρηση για τον ΓΑΣ, που για πρώτη φορά αντιμετώπιζε τη “Βασίλισσα του Βορρά”.

Παρά τις πολλές αλλαγές, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την αρχή πως αργά ή γρήγορα θα έφταναν στο γκολ και το έκαναν στο 23ο λεπτό με τον Γιάννη Ιωάννου, ο οποίος υποδέχτηκε τη μπάλα μετά από σέντρα από αριστερά και αφού η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο, ξεγέλασε τον Κασαπίδη για το 0-1.

Ένα τέταρτο αργότερα ήρθε και το 0-2, με “δράστη” αυτή τη φορά τον Θανάση Τσότρα, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Κασαπίδη ενώ το 0-3 ήρθε από τον Αλέξανδρο Ζούρκο, επίσης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Χρήστος Χατζηδάκης έριξε στον αγώνα και τους Μάκη Σπανό, Έρβις Μπούφι και Αλέξανδρο Χαραλαμπίδη (ο νεαρός τεχνικός επέλεξε να τους προφυλάξει λόγω των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα), χωρίς όμως να αλλάξει η ροή της αναμέτρησης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Παρασίου.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού : Κασαπίδης (88′ Ορμανίδης Α.), Γρυπούδης, Μποζίνης, Πρόιος Δ., Πρόιος Χ. (85′ Κοτσάλης), Τζιβάρας, Θεοδωρίδης (46′ Μπούφι), Κωνσταντινίδης, Ηλίας, Κοσμάς, Παρθενόπουλος (48′ Σπανός).

Βέροια : Μπλατσιώτης (70′ Χατζηπαναγιωτίδης), Κυριακίδης, Τσιότρας, Τσουλχάη, Ζούρκος, Σοφιανίδης, Ιωάννου, Καράμπελας, Φωτόπουλος (57′ Παπουτζίδης), Τρούπκος (80′ Παπαστεργίου), Βασίλτσης (57′ Μυλωνάς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected