Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τεράστια πρόκριση του Ολυμπιακού, πέταξε έξω τη Μίλαν!

Επική πρόκριση για τον Ολυμπιακό, που ήθελε νίκη με δύο γκολ διαφορά κόντρα στη Μίλαν και την πέτυχε!

Μία μεγάλη πρόκριση στους 32 του Europa League πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός, που με πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε τη Μίλαν με 3-1 στο Καραϊσκάκη και την πέταξε εκτός συνέχειας, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στον όμιλό του.

Όπως αναφέρει το newsbeast, ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να πετύχει το γρήγορο γκολ που ήθελε, με το πρώτο ημίχρονο να λήγει χωρίς τέρματα. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι προσπάθειες των «ερυθρόλευκων» καρποφόρησαν, με τον Σισέ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ να ανοίγει το σκορ.

Ακολούθησε μια μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Φορτούνη και Γκερέρο στο 64’, πριν έρθει και το δεύτερο γκολ στο 69’, με τον Γκιγιέρμε να σουτάρει και την μπάλα να κοντράρει στον Ζαπάτα και να καταλήγει στα δίχτυα του Ρέινα για το 2-0.

Ο Ολυμπιακός είχε πλέον σκορ πρόκρισης, όμως στο 71’ ο Ζαπάτα μετά από εκτέλεση κόρνερ μείωσε σε 2-1, δίνοντας το προβάδισμα πρόκρισης στους Ιταλούς.

Όμως ο Ολυμπιακός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη: στο 80’ ο Τοροσίδης κέρδισε πέναλτι από τον Αμπάτε, με τον Φορτούνη να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι για το 3-1.

Ο Ολυμπιακός είχε ξανά σκορ πρόκρισης και αυτή τη φορά το κράτησε μέχρι το τέλος, πανηγυρίζοντας μία ιστορική πρόκριση στους 32 του Europa League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected