Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το χειρότερο φινάλε στην ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως η καταξίωση μιας ομάδας έρχεται μέσα από τις επιτυχίες στην Ευρώπη. Σήμερα απλά, διαψεύστηκαν οικτρά!

Ο ΠΑΟΚ ήταν για μια ακόμη φορά εκτός ευρωπαϊκού…κλίματος και έδωσε απλόχερα την πρόκριση στη ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ, η οποία τον “πλήρωσε” με το ίδιο νόμισμα όπως στο ματς του πρώτου γύρου στη Λευκορωσία. Ωστόσο ακόμη κι αν κέρδιζε ο ΠΑΟΚ, η πρόκριση θα είχε χαθεί, καθώς η Βίντι αναδείχτηκε ισόπαλη με τη Τσέλσι.

Ο “δικέφαλος” έχασε και το 3ο ματς στο γήπεδο του, διασύρθηκε με 3-1 από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ κι αφού… απαξίωσε κι αντιμετώπισε χωρίς σοβαρότητα την διοργάνωση πήρε ό,τι του άξιζε. Την τελευταία θέση στον όμιλο του Europa League!

Με πέντε ήττες εκ των οποίων οι τρεις μέσα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ δεν είχε καμία μα καμία ελπίδα να πάρει τίποτα από το αποψινό τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η τραγική απόδοσή του στα πρώτα 45 λεπτά έφερε την ΜΠΑΤΕ σε θέση ισχύος, με τους Λευκορώσους να πανηγυρίζουν την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης, κερδίζοντας με σχετική ευκολία την ομάδα από την οποία είχε ηττηθεί με 1-4 στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.

η ανάλυση του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια (46’ Τόσκα), Κάνιας, Μαουρίσιο, Πέλκας (55’ Ακπομ), Λημνιός (46’ Ουάρντα), Ζαμπά, Πρίγιοβιτς.

ΜΠΑΤΕ (Αλ. Μπάγκα): Σερμπίτσκι, Φιλίποβιτς, Πολιάκοφ, Βολκόφ, Ρίος, Ντραγκούν (88’ Γιαμπλόνσκι), Ίβανιτς, Σίγκνεβιτς, Σκάβιτς, Μπαγκά, Στάσεβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected