Κατηγορίες
Διάφορα - Οικονομία

Τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις 2.082 ανέργων

Αναρτήθηκαν οι Οριστικοί πίνακες κατάταξης ανέργων για 2.082 θέσεις πλήρους απασχόλησης στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ www.oaed.gr.

Όπως αναφέρουν τα dikaiologitika, η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του ΟΑΕΔ, με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της εγκεκριμένης από το ΑΣΕΠ Ν. 10/2018Δημόσιας Πρόσκλησης. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους με τους ακόλουθους τρόπους:

-Από το Μητρώο τους μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους

-Από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους και σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον Πίνακα Αποκλειομένων.

Οι άνεργοι που έχουν επιλεγεί για τοποθέτηση ως επιτυχόντες, καλούνται εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών από την ενημέρωσή τους, να προσέλθουν στην αρμόδια Υπηρεσία (ΚΠΑ2) όπου είναι εγγεγραμμένοι ως άνεργοι, προκειμένου να παραλάβουν συστατικό σημείωμα για την υπόδειξή τους στον Επιβλέποντα Φορέα ή/και στην Υπηρεσία Τοποθέτησης. Σε περιοχές της νησιωτικής Ελλάδας όπου δεν υπάρχουν δομές του Οργανισµού, µε ευθύνη του αρµόδιου ΚΠΑ2 στο οποίο ανήκει ο Επιβλέπων Φορέας, θα εκδίδονται τα συστατικά σημειώματα τα οποία θα διαβιβάζονται ηλεκτρονικά στον Επιβλέποντα Φορέα µε κοινοποίηση στον ωφελούμενο.

Η ίδια διαδικασία θα ισχύει και για τον ωφελούμενο που προέρχεται από απομακρυσμένες περιοχές π.χ. μετακινείται από την ηπειρωτική Ελλάδα στην νησιωτική ή από νησί σε άλλο νησί.

Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας στις περιπτώσεις των ωφελουμένων που έχουν υποδειχθεί και πρόκειται να μετακινηθούν σε απομακρυσμένες περιοχές (δηλαδή από την ηπειρωτική Ελλάδα στη νησιωτική ή από νησί σε άλλο νησί), παρέχεται η δυνατότητα στους ωφελούμενους-κατόπιν συνεννόησης µε τον Επιβλέποντα Φορέα- να αποστείλουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, όπως περιγράφονται στα Παραρτήματα ΙΙ και ΙΙΙ της Οικείας Δημόσιας Πρόσκλησης, στον Επιβλέποντα Φορέα µε συστημένη επιστολή εντός πέντε εργάσιμων ηµερών από την ημερομηνία παραλαβής του σχετικού συστατικού σημειώματος.

Στις περιπτώσεις που δεν καθίσταται δυνατή η επικοινωνία των Υπηρεσιών του ΟΑΕΔ (ΚΠΑ2) με τους επιτυχόντες ωφελούμενους, οι ωφελούμενοι υποχρεούνται να εμφανιστούν στις αρμόδιες Υπηρεσίες – ΚΠΑ2 εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων.

Στην περίπτωση που παρέλθει η προθεσμία των 30 εργάσιμων ημερών, οι επιτυχόντες αποκλείονται από τον Οριστικό Πίνακα. Επίσης, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ωφελουμένων στο πλαίσιο της καταβολής των πληρωμών τους, προσκομίζεται κατά τη διαδικασία της υπόδειξης ο αριθμός καταθετικού λογαριασμού ΙΒΑΝ με υποχρεωτικά πρώτο δικαιούχο τον ωφελούμενο.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected