Κατηγορίες
Football League

Βαθμός-ανάσα για τα Τρίκαλα!

Έστω και στο φινάλε… ο ΑΟ Τρίκαλα κατάφερε να “τσιμπήσει” τον βαθμό μέσα στην Κέρκυρα καθώς αναδείχτηκε ισόπαλος με τον ΑΟΚ με σκορ 1-1.

“Χρυσός” σκόρερ για τους “κυανέρυθρους” ήταν ο Συμελίδης στο 79ο λεπτό μετά από εξαιρετική ασίστ του Συμελίδη που ισοφάρισε το τέρμα του Σιατραβάνη στο 20ο λεπτό.

Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί πισωγύρισμα για την ομάδα του Ιονίου, καθώς μένει στο -8 από τον πρωτοπόρο Βόλο και στο -3 από τον Απόλλωνα Λάρισας που έχει ματς λιγότερο. Οι Θεσσαλοί από την άλλη πλευρά έδωσαν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από το τρίποντο σε βάρος του Ηροδότου και σκαρφάλωσαν εκτός ζώνης υποβιβασμού.

Οι Φαίακες σε ένα ακόμα ματς είχαν αντίπαλο τον αγωνιστικό χώρο, την κατάσταση του οποίου είχε χειροτερέψει η διαρκής βροχόπτωση.

το φιλμ του αγώνα στο FL News

Συνθέσεις

Κέρκυρα  (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Κούρος, Κόντος (60′ Νίκιτς), Ν. Κρητικός, Ζορμπάς (85′ Γεωργακόπουλος), Σιατραβάνης, Λινάρδος (70′ Βίλα), Τουράμ.

Τρίκαλα (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος, Συριόπουλος, Γκουγκούδης, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης (90’+5′ Κατσαντώνης), Γιουκαρής (74′ Γκατσολάρι), Καπός, Σταματάκος (83′ Κούλπας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected