Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Χριστούγεννα στην κορυφή για τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα! (αποτελέσματα, βαθμολογία 5ης αγωνιστικής)

Μια πολύ σπουδαία νίκη, που τη φέρνει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, σημείωσε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Τα κορίτσια του Γιάννη Γιάννου επικράτησαν με 2-1 του ΓΠΟ Καστοριάς και έφτασαν τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα, έναντι 9 των σημερινών τους αντιπάλων.

Η αναμέτρηση, που έγινε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτριών, είχε δραματικό χαρακτήρα και κρίθηκε στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων αλλά και στην αποβολή της Τζιάρα αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενες είχαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του κ. Ασλανίδη από την Πιερία, εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με το…καλημέρα και συγκεκριμένα στο 4ο λεπτό, μετά την ωραία πάσα της Καλοψυκάκη στην Παπαδοπούλου, η οποία με εξουδετερωμένη την αντίπαλο τερματοφύλακα πέτυχε το 1-0 ενώ η ομάδα της Καστοριάς ισοφάρισε στο 62′ με τη Τζιάρα.

Δέκα λεπτά αργότερα, η Στρίμπα εκτέλεσε το κόρνερ και η βραχύσωμη κατά τα άλλα Σιδηροπούλου πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά “έγραψε” το 2-1.

Προηγήθηκε η αποβολή της Τζιάρα με απευθείας κόκκινη κάρτα, που δυσχέρανε ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες των νεοφώτιστων.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος του Αστέρα, Θωμάς Παζαρτζικλής παρέθεσε γεύμα στον προπονητή και στις παίκτριες της ομάδας, ως επιβράβευση για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων για το 2018.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Μουρατίδου, Δρενοβιάδου, Φεΐμ, Στρίμπα, Καλοψυκάκη, Γκαραγκανούλη (87′ Τσούκα), Σιδηροπούλου, Μπαξεβάνου, Κιουτάχιαλη, Δεληγιαννίδου, Παπαδοπούλου

ΓΠΟ Καστοριάς : Δημητριάδου, Γκανά (80′ Δρακάκη), Γκόγκου (85′ Τράντου), Λιούλια, Τζανοπούλου, Μάρκου, Μουρτσέκα, Τάσιου, Φασίδου (88′ Σιάκα), Τζιάρα, Κυριζάκη (46′ Τσιούκρα)

Δήλωση Γιάννη Γιάννου : “Θέλω επί την ευκαιρία της σημερινής τελευταίας αναμέτρησης για το 2018, να ευχαριστήσω θερμά τις παίκτριες μου τόσο για τη σημερινή τους εμφάνιση όσο και για την πορεία τους στις πρώτες αγωνιστικές.

Σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε την προσπάθεια για το νέο έτος, όμως δεν μπορώ παρά να είμαι υπερήφανος για την υπερπροσπάθεια όλο αυτό το διάστημα”.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής :

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΓΠΟ Καστοριάς  2-1 (4′ Παπαδοπούλου, 72′ Σιδηροπούλου / 62′ Τζιάρα)
Ροδόπη ’87 – Κιλκισιακός  1-6 (Μπασούρη / 14”-21′-85′ Νικολαΐδου, 18′ Αναστασιάδου, 27′ Πολατίδου, 58′ Βασιλειάδου)
Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου – Βασίλισσα Θράκης  (23/12)
Ρεπό : ΑΟ Σειρήνα

Βαθμολογία

Β
1 Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας 12
2 ΓΠΟ Καστοριάς 9
3 Κιλκισιακός 7
4 Βασίλισσα Θράκης 7
5 Αγρ.Αστ.Ευόσμου 3
6 ΑΟ Σειρήνα 3
7 Ροδόπη ’87 0

Η επόμενη αγωνιστική (6η, 6/1)

Ροδόπη ’87 – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας
Κιλκισιακός – Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου
ΑΟ Σειρήνα – Βασίλισσα Θράκης
Ρεπό : ΓΠΟ Καστοριάς

*φωτ. φωτ. Theologis PSketo

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected