Κατηγορίες
Αθλήματα

Εξαιρετική παρά τις απουσίες η συμμετοχή της “Ολυμπιακής Ελπίδας” στο 15o Διεθνές Τουρνουά Judo

Το Σαββατοκύριακο 15-16 Δεκεμβρίου στο Πετρίτσι της Βουλγαρίας, διεξήχθη το 15o Διεθνές Τουρνουά Judo στο οποίο συμμετείχαν 400 και πλέον αθλητές των κατηγοριών Παίδων-Κορασίδων A&B και Junior A&B, από 36 διαφορετικούς συλλόγους βαλκανικών και άλλων χωρών.

Η αποστολή του ΑΣ Judo-Ολυμπιακή Ελπίδα, αν και ολιγομελής σε σχέση με τους αντίπαλους συλλόγους αφού, λόγο ασθενειών αθλητών μας αλλά και κόστους συμμετοχής, μπόρεσαν να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν 8 μόλις μέλη της Ομάδας, κατάφερε να αποσπάσει 7 μετάλλια (2 χρυσά, 2 ασημένια και 3 χάλκινα) και να κατακτήσει την 14η θέση σε ομαδικό αριθμό μεταλλίων!

Στην κατηγορία Παίδων-Κορασίδων Α, οι Νίκος Γκιλιόπουλος και Άννα Μέσκα κατέλαβαν την 2η και 3η θέση, κερδίζοντας το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα.

Στην κατηγορία Παίδων-Κορασίδων Β, αγωνίστηκαν οι αθλητές Κατερίνα Γκιλιοπούλου (για άλλη μια φορά κατέκτησε την 1η θέση και πήρε το χρυσό μετάλλιο) και ο Γιάννης Κογκέζος που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο.

Στην κατηγορία Junior A, πάλεψαν οι Άγγελος Μέσκας που νίκησε τους αντιπάλους του και έφερε ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στην ομάδα, η Ελένη Ταξίδου που απέσπασε τη 2η θέση που της έδωσε το ασημένιο μετάλλιο αλλά και ο Δημήτρης Γιαννακός που αν και τραυματίας, ανέβηκε στο βάθρο, κερδίζοντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Τέλος, σημαντική ήταν για την απόκτηση εμπειρίας, η συμμετοχή του μικρού 8χρονου αθλητή της Ομάδας στην κατηγορία Junior B, Γιώργου Κιρχανατζίδη που έχασε τους 2 αγώνες που έδωσε και αποκλείστηκε.

Ο προπονητής, Dima Σαββίδης δηλώνει ότι η Ολυμπιακή Ελπίδα και οι αθλητές της μπορούν να κατακτήσουν όλους τους στόχους τους αφού βρισκόμαστε στη μέση της αγωνιστικής περιόδου και ήδη τα αποτελέσματα της προπόνησης φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα!

Όπως όμως λέει ο ίδιος: “Πάντα, μπορούμε και καλύτερα!”

Για το επόμενο διάστημα ακολουθεί η ξεκούραση των εορτών των Χριστουγέννων και τον Ιανουάριο η προετοιμασία θα συνεχιστεί για τη συμμετοχή της Ομάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, Νέων 2/3 Φεβρουαρίου στη Λάρισα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected