Κατηγορίες
Basket

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη στη Βαρκελώνη για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός… ψήλωσε απότομα. Ίσα με 213 εκατοστά παραπάνω! Όσα αντιστοιχούν στο μεγάλο μπόι του Νίκολα Μιλουτίνοφ!

Όπως αναφέρει το Sportime, ο Σέρβος ήταν όλα τα… λεφτά. Και κάτι παραπάνω. Κυριάρχησε και στις δύο πλευρές της ρακέτας. Ενας σέντερ με θράσος, επιμονή και πάνω απ’ όλα ουσία.

Οι αριθμοί του… μαρτυρούν πως ο «Μίλου» κατέγραψε κάτι σπουδαίο: 18 πόντοι, 14 ριμπάουντ, τα 7 επιθετικά και καταπληκτική άμυνα απέναντι στα «θηρία» της Μπαρτσελόνα!

Νίκη υπ’ αριθμόν οκτώ για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ. Και αυτόματα το δικαίωμα να κοιτάει ψηλά. Και όχι χαμηλά. Ο Ολυμπιακός έκανε θραύση στα ριμπάουντ. Δεν είναι μόνο πως πήρε πολλά περισσότερα από την αντίπαλό του (43 έναντι 28), φρόντισε να αποσπάσει 21 επιθετικά… σκουπίδια!

Ανανέωσε δηλαδή τις επιθέσεις τους 21 φορές! Αριθμός που ακούγεται απίστευτος, αλλά είναι το στοιχείο που κράτησε τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι στο κακό πρώτο ημίχρονο.

Όχι μόνο δικό του, αλλά και της Μπαρτσελόνα.

Ήταν το σημείο που κάποιος μπορούσε να καταλάβει πως όποια ομάδα έδειχνε βελτιωμένο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, θα έφτανε στη νίκη.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τη διαφορά μέχρι τους 13 πόντους (54-41 στο 27’). Τα καλάθια έμπαιναν, οι συνεργασίες ήταν ορθές, ενώ την ίδια στιγμή στη Μπαρτσελόνα έμοιαζαν πελαγωμένοι.

Η άμυνα των Πειραιωτών έπαιξε τον δικό της ρόλο, αλλά οι παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς ήταν εξαιρετικά άστοχοι στα κρίσιμα σημεία.

Τα δεκάλεπτα: 14-17, 30-32, 48-55, 60-69.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected