Κατηγορίες
Basket

Αποχαιρετιστήρια γιορτή και αγώνας γονέων-παιδιών διοργανώνουν οι Αετοί Βέροιας!

Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία αναλαμβάνουν οι Αετοί Βέροιας, για το φινάλε του 2018.

Οι γονείς και οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας θα παίξουν μπάσκετ και θα απολαύσουν λίγες ώρες ξεγνοιασιάς, παράλληλα με μια μίνι γιορτή που ετοίμασε η διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η μεγάλη μέρα έφτασε!

Η διοίκηση των Αετών Βέροιας, έχοντας προμηθευτεί τις απαραίτητες φιάλες οξυγόνου αλλά και έχοντας συνάψει ειδική συμφωνία με τον Ερυθρό Σταυρό, καλεί τους γονείς των παικτών της Ακαδημίας μας, σε αγώνα κόντρα στους γιους και στις κορούλες τους!

Όσοι έχουν τα κότσια αλλά και όσοι νομίζουν ότι μπορούν να κερδίσουν τα παιδιά τους (λέμε τώρα…) καλούνται το Σάββατο 22/12 και ώρα 17.30 στο Κλειστό Γήπεδο της Εληάς στη Βέροια, για έναν αγώνα μέχρι τελικής πτώσεως.

Θα ακολουθήσει μια μικρή και συμβολική γιορτούλα ελέω των Χριστουγέννων, για να κλείσουμε όμορφα το 2018, μια χρονιά ορόσημο για τον σύλλογο μας, καθώς συστάθηκαν τα τμήματα υποδομής του.

Βεβαίως αυτό δεν θα είναι το τελευταίο μας ραντεβού, καθώς το Σάββατο 29/12 και ώρα 21.00, οι Αετοί Βέροιας…χορεύουν στην «Ακρόπολη», με πολλά δώρα και εκπλήξεις, ιδιαίτερα για τους μικρούς αθλητές του συλλόγου!»

error: Protected